Mano Gargždai



Klaipėdoje – paskutinė Egidijaus Valavičiaus kova

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Į Klaipėdos kovų ringą kops specialiai dėl „Big fight II“ turnyro į Lietuvą iš JAV grįžtantis keliskart pasaulio bušido čempionas ir nuolatinis kovų be taisyklių dalyvis Egidijus Valavičius (dešinėje). Irmano SIDAREVIČIAUS nuotr. Į Klaipėdos kovų ringą kops specialiai dėl „Big fight II“ turnyro į Lietuvą iš JAV grįžtantis keliskart pasaulio bušido čempionas ir nuolatinis kovų be taisyklių dalyvis Egidijus Valavičius (dešinėje). Irmano SIDAREVIČIAUS nuotr.

     „Klaipėdoje būtina prikelti kovinio sporto kultūrą. Uostamiestyje yra išaugę daug puikių kovotojų, garsinančių Lietuvą pasaulio ir Europos čempionatuose, tad klaipėdiečiams reikia suteikti šansą pasirodyti savų žiūrovų akivaizdoje", - pabrėžė klaipėdietis Vitalijus Nečepurenka, kuris yra mažiau nei po mėnesio, gruodžio 5 dieną, „Švyturio" arenoje vyksiančio grandiozinio kovų turnyro „Big fight II" sumanytojas.


     Į ringą kops geriausi Armėnijos, Rusijos, Lenkijos, Baltarusijos, Ukrainos, Čekijos, Norvegijos, Latvijos, Estijos, Lietuvos, Bosnijos ir Hercegovinos kovotojai.

 

     Turnyras vyks kiek mažiau nei po mėnesio, turbūt jau žinote, kurie sportininkai jame dalyvaus? - pasiteiravome V. Nečepurenkos.
     Vakaro „vinimi" taps specialiai dėl šio turnyro į Lietuvą iš JAV grįžtantis keliskart pasaulio bušido čempionas ir nuolatinis kovų be taisyklių dalyvis Egidijus Valavičius. Šis kovotojas sakė, kad tai bus paskutinė jo kova Lietuvos ringe. E. Valavičius akcentavo, kad stengsis pradžiuginti Lietuvos publiką gražia kova ir pergale.
     Jis kovos pagal MMA taisykles su ukrainiečiu Jurijumi Gorbenka. Būtent pagal šias kovų taisykles E. Valavičius iš 38 kovų pergales šventė 27 kartus, iš jų - 16 nokautais. Manau, kad laukia kraują kaitinanti dvikova.
     Turnyre išvysime daug tituluotų kovotojų, tarp kurių – klaipėdietis įvairių tarptautinių turnyrų nugalėtojas ir prizininkas Kirilas Pšonko, Europos prizininkas ir pasaulio čempionatų dalyvis vilnietis Ernestas Dapkus.
     Daug intrigų turėtų kelti ir armėno daugkartinio Europos MMA čempiono, Armėnijos sambo imtynių ir džiudžitsu čempiono, Europos sambo vicečempiono armėno Vahano Bojukjano (Vahan Bojukyan) ir ruso Nijazo Ramazanovo (Nijaz Ramazanov) dvikova. Tai bus principinė revanšinė kova.
     Juk prieš metus Klaipėdoje vykusiame „Big fight" turnyre rusas armėnui prakirto antakį ir medikai uždraudė tęsti kovą. Vahanas Bojukjanas trokšta revanšo.
     „Švyturio" arenoje, kurioje telpa daugiau nei 5 tūkstančiai žiūrovų, planuojama surengti 12 dvikovų pagal K-1, MMA, „Muaythai" ir bokso taisykles.
Norime, kad Vakarų Lietuvos atstovai iš arti pamatytų geriausius sportininkus. Darysime viską, kad į renginį atėję žiūrovai liktų nenusivylę, pasisemtų daug emocijų.

 

Kuo šis turnyras skirsis nuo kitų Lietuvoje organizuojamų kovinio sporto turnyrų?
     Mums svarbu, kad kiekviena kova būtų intriguojanti ir įdomi. Parenkame lygiaverčius varžovus. Turnyre bus daug pajėgių priešininkų. Mes telkiame dėmesį ne į komerciją, o į kovinio sporto populiarinimą, norime suorganizuoti įspūdingą renginį, apie kurį gražiais žodžiais atsilieptų aukščiausio lygio kovinio sporto žvaigždės.
     Klaipėdiečiai nusipelnė savo gimtajame mieste išvysti aukščiausio lygio dvikovas.
     Kodėl mes visą laiką turime važiuoti į Vilnių, Kauną ar užsienio šalių turnyrus, jei visa tai ir net geriau galime suorganizuoti Klaipėdoje? Jau pirmasis      „Big fight" turnyras, vykęs prieš metus, įrodė, kad ir čia gali vykti net geresni turnyrai. Be to, mes iš pirmojo „Big fight" turnyro daug ko pasimokėme ir bandysime viską suorganizuoti daug profesionaliau, kokybiškiau, išvysime daugiau profesionalų. Šis turnyras tampa tradiciniu ir tikimės, kad kasmet jo lygis vis kils.

VEdid WWW

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 215 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,