Mano Gargždai



Veiviržėnuose vyko cepelinų puota ir naujokų krikštynos

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Organizatorių nuotrauka. Organizatorių nuotrauka.

Lapkričio 15 d., šeštadienį, jaunimo klubo „Ekipa“ nariai sugūžėjo į Veiviržėnų kultūros centrą. Šiemet prie JK „Ekipa“ veiklos prisijungė nemažas būrys naujų narių, kuriuos buvo būtina pakrikštyti. 

 

Prieš krikštą JK „Ekipa“ organizavo cepelinų gaminimą, kuris jau tampa tradiciniu reiškiniu organizacijoje. Vieni skuto, kiti tarkavo, treti gamino. Po ilgo, bet labai linksmo proceso vakarienė garavo ant paruošto stalo.

Po sočios vakarienės „ekipiečiai“ organizavo krikštą naujokams. Užrišus jų akis, naujokams teko atspėti, kokį daiktą liečia, paragauti česnako ir pipirų, skanduoti, pritarti priesaikai. Visi perėję sunkų krikštą buvo pasveikinti įstoję į JK „Ekipa“. Senbuvių taip pat nepamiršome – padėkojome už aktyvią veiklą organizacijoje.

Krikštynoms pasibaigus, jaunimėlis pasiruošė čiužinius, miegmaišius nakvynei Kultūros centre. Vakarojo, dainavo karaokę, žaidė stalo žaidimus, biliardą, stalo futbolą ir netgi šoko.

Naktis kultūros centre organizuojama jau ne pirmą kartą. Jos metu naujieji nariai įsilieja į kolektyvą, glaudžiai susibendrauja ir smagiai praleidžia laiką.

Linkime visoms organizacijoms turėti tokių smagių vakarų, kurie taptų tradicija. Mūsų šūkis – „Kai veiki kūrybingai – sieki aukštumų“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 352 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,