Mano Gargždai



Modernizuos Veiviržėnų kultūros centro Žadeikių skyrių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Šią savaitę Klaipėdos rajono savivaldybės administracija su Lietuvos aplinkos apsaugos investicijų fondu pasirašė projektų finansavimo Klimato kaitos specialiosios programos lėšomis teikiant subsidiją sutartį dėl projekto „Klaipėdos rajono savivaldybės pastato Žadeikių k., Liepos g., modernizavimas“ finansavimo. Pastate šiuo metu veikia Veiviržėnų kultūros centro Žadeikių skyrius ir Jono Lankučio viešosios bibliotekos Žadeikių filialas.

 

Projekto vykdymo metu bus įgyvendintos energijos efektyvumą didinančios priemonės, taip siekiant ne tik sutvarkyti pastatą, pagerinti darbuotojų darbo sąlygas, sukurti komfortiškesnę aplinką lankytojams, bet ir prisidėti prie CO2 emisijos mažinimo Lietuvos ir Europos lygiu. Planuojama atlikti šiuos darbus: apšiltinti išorės sienas ir cokolį, atlikti stogo rekonstrukcijos darbus, atnaujinti pastato šildymo sistemą, pakeisti lauko duris, išvalyti natūralaus vėdinimo kanalus, apšiltinti 1 aukšto grindis, apšiltinti pastato pamatus.

Projektui skirta 536 446 Lt subsidija. Klaipėdos rajono savivaldybės biudžeto lėšomis dengiamos projektavimo ir su juo susijusios išlaidos.

Projekto vykdytojas – Klaipėdos rajono savivaldybės administracija. Projekto vadovė – Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Rūta Sarulienė.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 244 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,