Mano Gargždai



Susitikimas su „Šilute“ Gargždų „Ledžingai“ buvo nesėkmingas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Pirmadienio vakarą buvo sužaistos atidėtos rungtynės tarp Gargždų „Ledžingos“ ir Šilutės „Šilutės“. Rungtynių favoritais laikyti gargždiškiai, kurie čempionate dar nebuvo išbarstę taškų.

 

Kovingai nusiteikę ir kraštiečiams pažadą davę šilutiškiai nuo pat pirmų rungtynių akimirkų ėmė dominuoti aikštelėje. Kova vyko dėl kiekvieno ritulio ir kiekvieno aikštės metro. Tai kiek sutrikdė bei „užbūrė“ aikštės šeimininkus, kurie tik pasyviai stebėjo, kaip A.Gečas nuginklavo jų vartininką jau penktą rungtynių minutę. Netrukus kiek atvėsinti aistras ant nubaustųjų suolobuvo sodinama po žaidėją iš abiejų komandų. Abi komandos tuo laikotarpiu apsikeitė po įvartį: gargždiškių vadas J.Blagnys rezultatą išlygino, o po minutės šilutiškis T.Semaška jį vėl persvėrė savo naudai 1:2. Besibaigiant kėliniui, Šilutė po A.Kolperto įvarčio jau pirmavo 1:3.

Antrajame kėlinyje, gavę kiekybinę daugumą, gargždiškiai po vėl pasižymėjusio J.Blagnio įvarčio sušvelnino rezultatą, bet šilutiškis A.Krompalcas greita kontrataka jau po minutės ir vėl padidino atitrūkimą iki rezultato 2:4.

Trečiajame kėlinyje komandos davė sau tikslus: Gargždai – išlyginti ir persverti rezultatą, Šilutė – išlaikyti rezultatą. Tačiau aikštelėje vyko priešingi veiksmai: Gargždai pasyviai bandė laikyti rezultatą, o Šilutė ir toliau spaudė varžovus. Iki mažos klaidos besiginant – skriejantį virš vartų gargždiškio V.Šimuliūno ritulį vienas iš šilutiškių ranka „pataisė“ į savus vartus. Po sušvelninto rezultato „Ledžinga“ paėmė minutės pertrauką ir, kiek nusiraminę bei ėmę pagaliau žaisti savo žaidimą, trečiam kėliniui besibaigiant, po A.Varnelio įvarčio rezultatą išlygino 4:4.

Baudinių seriją sėkmingiau sumušę šilutiškiai (pasižymėjo E.Melnikov) įsirašė sau pergalę ir atėmė iš Gargždų „Ledžingos“ du taškus.

 

Kitas rungtynes „Ledžinga“ žais gruodžio 22 d., pirmadienį, 22 val. Klaipėdos „Akropolyje“. Gargždiškiai varžysis su Mažeikių komanda „Smūgis“.

 

ledzingalenteleaa

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 431 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,