Mano Gargždai



Klaipėdos rajono sodų bendrijoje – „Rimi“ prekybos centras

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Dituvoje duris atvėrė prekybos centras. Facebook nuotr. Dituvoje duris atvėrė prekybos centras. Facebook nuotr.

     Mažmeninės prekybos tinklas „Rimi Lietuva" stiprina savo pozicijas Vakarų Lietuvoje – šią savaitę Klaipėdos rajone, Dituvoje duris atvėrė naujas RIMI prekybos centras. Tai pirmoji tinklo parduotuvė Lietuvoje, atidaryta už miesto esančioje sodų bendrijoje. Ji bus orientuota į aplinkinius gyventojus ir poilsiautojus.

 

     „Ši parduotuvė Klaipėdoje mums reiškia daugiau nei vien tik plėtrą regione. Tai – pirmasis toks projektas Lietuvoje. Tikime, kad rajono gyventojai iškart pajus patogumą, nes jiems nebereikės važiuoti apsipirkti į Klaipėdą. Pasirinkdami šią vietą taip pat atsižvelgėme ir į tai, kad Dituvos rajonas yra pakeliui į Svencelę, kur vasarą traukia daugybė poilsiautojų bei aktyvaus laisvalaikio mėgėjų", – sako „Rimi Lietuva" generalinis direktorius Peras Dahlas.

     Pirmojo modernaus prekybos centro Dituvos sodų bendrijoje asortimentas buvo formuojamas atsižvelgiant į ypatingą parduotuvės vietą – čia pirkėjai ras didelį kasdienių prekių ir šviežių, RIMI pagamintų ir iškart valgymui paruoštų užkandžių asortimentą. Kepykloje kasdien bus kepamos šviežios bandelės bei duona, kulinarijos bei konditerijos skyriuose bus siūlomi RIMI virtuvės šefų gaminiai.

     Dituvos rajone įsikūrusioje naujoje „RIMI Supermarket", kurios plotas siekia 1000 kv. metrų, bus siūlomas net 6 tūkst. prekių asortimentas. Pirkėjus aptarnaus 40 darbuotojų.

     Patogumo apsiperkantiems suteiks net 80 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje arčiausiai prie įėjimo esančios vietos yra skirtos neįgaliesiems ir šeimoms.

     Aplinkai draugiškiems sprendimams didelį dėmesį skirianti įmonė naujoje parduotuvėje pirmą kartą įrengė geoterminio šildymo sistemą, kuri, planuojama, ateityje bus diegiama ir kitose naujose RIMI parduotuvėse.

     Prekybos centre, kurio visas plotas yra 1600 kv. metrų, kartu su naująja RIMI duris atvėrė ir vaistinė.

     RIMI parduotuvė Klaipėdos rajone yra jau aštuntoji šiemet naujai atidaryta tinklo parduotuvė Lietuvoje. Iki šių metų pabaigos „Rimi Lietuva" planuoja atidaryti dar vieną prekybos centrą Vilniuje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 293 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,