Mano Gargždai



Rajono moksleiviai kovėsi tinklinio varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos tinklininkės. Z.Bitino nuotrauka. Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos tinklininkės. Z.Bitino nuotrauka.

Sausio 6-7 dienomis  BĮ Sporto centras salėje vyko Lietuvos moksleivių olimpinio festivalio Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų tinklinio varžybos. Sausio 6 d. kovojo vaikinai, sausio 7 d. – merginos.

 

Į vaikinų varžybas susirinko 4 komandos: Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos, Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos, Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos ir Gargždų „Minijos“ progimnazijos tinklininkai. Nugalėję visus varžovus, pirmąją vietą nesunkiai iškovojo Judrėnų komanda. Antri liko „vaivorykštiečiai“, treti – priekuliškiai.

Sausio 7 dieną į kovą stojo net 5 merginų komandos. Be tų pačių išvakarėse kovojusių mokyklų dar atvyko Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos tinklininkės. Tai ypatingai sustiprino turnyrą. Varžybų burtai buvo negailestingi ir jau pirmame mače turėjo susikauti pagrindiniai pretendentai į pirmąją vietą – Plikių ir Judrėnų pagrindinės mokyklos. Po ilgos ir  sunkios kovos nugalėjo plikiškės, tuo parodydamos, kad jos atvyko su rimtais ketinimais nugalėti. Negana to, po dviejų mačų vėl susikovė dvi pretendentės į aukštas vietas – Plikių I.Labutytės pagrindinės mokyklos ir Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos tinklininkės. Atrodė, kad „vaivorykštietės“ tuoj nugalės, bet trečiojo seto pabaigoje pergalė joms išslydo iš rankų. Tai dar labiau atvėrė kelią Plikių merginoms iškovoti pirmąją vietą. Varžyboms baigiantis, buvo panašu, jog visos prizinės vietos jau yra aiškios, tačiau, tarsi antrąjį kvėpavimą įgavusios, į paskutinį mūšį pakilo Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos tinklininkės. Jos po dramatiškos kovos ne tik nugalėjo „Vaivorykštės“ gimnazijos merginas, bet ir paskutiniame mače „kibo“ į Plikių atstoves. Deja, jėgų paskutiniam mačui pristigo ir nugalėtojomis tapo Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos tinklininkės. Antros liko Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos, trečios – Priekulės I.Simonaitytės gimnazijos atstovės.

 

Z. Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 59 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,