Mano Gargždai



Oficialu: paaiškėjo kino teatro „Minija“ atidarymo data

Įvertinkite šį įrašą
(10 balsai)
Kino teatro „Minija“ nuotr. Kino teatro „Minija“ nuotr.

     Nekantriai kino teatro „Minija" atidarymo laukiantiems filmų gerbėjams džiugi žinia – paaiškėjo, kada suplanuotas jo atidarymas.

 

     Nors „Minijos" atidarymas buvo žadėtas dar 2014 m. rugsėjį, dėl iškilusių problemų, ši data vis tolo. Ilgai laukti nebereikės. Anot Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Česlovo Banevičiaus, oficiali atidarymo data – sausio 23-ioji.

     Dar šį penktadienį įvyks uždara bandomoji filmo peržiūra.

     „Viskas jau paruošta, suderinta, padaryta, pastabos ištaisytos", – šiandien portalą mano-gargzdai.lt patikino Administracijos direktorius.

     Kino teatro atnaujinimo ir rekonstrukcijos darbų vertė siekė 2,9 mln. Lt. Rekonstrukcija finansuota iš Europos Sąjungos ir Savivaldybės biudžetų lėšų.

     Salėje buvo įrengtas skaitmeninis projektorius, 3D vaizdas, itin geros kokybės ekranas, garso sistema, sumontuotos 173 ergonomiškos kėdės, 30 iš jų – su vibro plokšte.

     Į 2D kino seansus vaikams, pensininkams, neįgaliesiems ir grupėms virš 10 žmonių bilietai kainuos 2 eurus. Suaugusiems šie seansai kainuos 3 eurus.
     Į 3D kino seansus vaikams, pensininkams, neįgaliesiems ir grupėms virš 10 žmonių bilietai kainuos 3 eurus, suaugusiems – 4 eurus.

 

Apie kino teatro atidarymo programą informuosime artimiausiu metu.

2 komentarai

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 419 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,