Mano Gargždai



Gimtadienio šventę nuspalvino šimtai „Trepsiuko“ šokėjų (fotogalerija, vaizdo įrašai)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Šventės akimirka. Gerdos Muldarytės nuotr. Šventės akimirka. Gerdos Muldarytės nuotr.

     Penktadienio vakarą Gargždų kultūros centro salėje darėsi ankšta – atšvęsti vaikų šokio studijos „Trepsiukas" kūrybinės veiklos 30-mečio susirinko gausus būrys žiūrovų.


     Gimtadienio proga šventinį koncertą-pasaką „Snieguolė ir septyni nykštukai" dovanojo šimtai „Trepsiuko" šokėjų, kurių gretose vaikai nuo 3 iki 18 metų. Spalvingi ir originalūs kostiumai, vaikams pritaikyti choreografiniai sprendimai ir muzika scenoje sukūrė įspūdingą reginį, kuriems susirinkusieji negailėjo plojimų.


     Ansamblio „Trepsiukas" įkūrėja ir vadovė Lilija Šepčenko su šokio judesio menu supažindino jau ne vieną kartą. Nuo 2009 m. jai padeda choreografė Sandra Ruigytė, taip pat padeda akomponiatorės Violeta Jokubaitienė (dirba nuo 1985 m.) Virginija Navickienė (dirba nuo 2000 m.).
     Studijos programoje – spalvingi lietuvių liaudies, pasaulio tautų ir šiuolaikiniai šokiai. „Trepsiuką" lanko apie 130 vaikų nuo 3 iki 18 metų. Ši studija nuo 2000 m. yra respublikinio vaikų ir jaunimo šiuolaikinio šokio festivalio „Draugų rate", nuo 2008 m. respublikinio vaikų ir jaunimo tautinių šokių festivalio „Tek saulelė tek" organizatorė.
     „Trepsiukas" koncertuoja Gargžduose, Klaipėdos rajone, Lietuvos miestuose. Yra daugkartinis respublikinių, tarptautinių festivalių bei konkursų dalyvis. Įsimintinos ansamblio koncertinės kelionės į tarptautinius festivalius: Ukrainoje, Vokietijoje, Italijoje, Slovakijoje, Vengrijoje, Latvijoje, Austrijoje, Graikijoje, Čekijos respublikoje, Švedijoje, Suomijoje, Bulgarijoje.


     Kviečiame pasigrožėti akimirkomis iš 30-mečio šventės. Gerdos Muldarytės fotogalerija:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 333 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,