Mano Gargždai



Olimpinio festivalio šachmatų varžybose – „Vaivorykštės“ komandos pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Varžybų prizininkai. Zigmo Bitino nuotrauka. Varžybų prizininkai. Zigmo Bitino nuotrauka.

     Gargždų šachmatų-šaškių klube antradienį šachmatininkai iš keturių rajono bendrojo ugdymo mokyklų aiškinosi, kas yra geriausi.


     Mažai kas tikėjo, kad galima įveikti Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijos moksleivius, turinčius savo gretose net tris pajėgiausius rajono jaunuosius šachmatininkus. Tačiau šie į varžybas atvyko be savo lyderio Lauryno Aleknos, todėl turėjo ganėtinai paplušėti. Tiek „Minijos" progimnazijos, tiek „Kranto" pagrindinės mokyklos šachmatininkai jiems metė iššūkį. Vis tik, nugalėję savo pagrindinius varžovus santykiu 3:1, „Vaivorykštės" komanda įrodė šiuo metu tarp moksleivių rajone esanti pajėgiausia. Jiems atstovavo Marius Maksvytis, Laurynas Liutvinas, Rapolas Jakaitis ir Gintarė Miliūtė.


     Intriguojančiai vyko kova dėl antros-trečios vietų tarp „Kranto" pagrindinės mokyklos ir „Minijos" progimnazijos. Bekompromisinė dviejų lygiaverčių varžovų dvikova baigėsi lygiomis, tad teko skaičiuoti papildomus rodiklius. Jie palankesni šįkart buvo minijiečiams, kurie ir liko antri.


     Ketvirtą vietą varžybose iškovojo Gargždų „Minijos" progimnazijos antroji komanda, o penktą – Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazija.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 104 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,