Mano Gargždai



Klaipėdos rajone dingusį vyrą surado pasieniečių šuo Tera

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Vokiečių aviganė Tera. VSAT nuotrauka. Vokiečių aviganė Tera. VSAT nuotrauka.

Tarnybinė vokiečių aviganė Tera Klaipėdos rajone surado iš namų išėjusį ir pradingusį vyrą, kurio prieš tai ieškojo jo artimieji bei policija.

 

Trečiadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės pareigūnai gavo Klaipėdos apskrities policijos prašymą padėti surasti dingusį žmogų. Paaiškėjo, kad iš savo namų Klaipėdos rajono Plikių miestelyje išėjo ir prapuolė 56 metų vyras. Jo pasigedę ir nesėkmingai ieškoti bandę artimieji kreipėsi į policijos pareigūnus, šie – į pasieniečius.

  

Į Plikius iškart išvyko VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Kinologijos skyriaus pasienietis su savo augintine devynerių metų vokiečių avigane Tera.

  

Paiešką apsunkino nepalankios oro sąlygos – lijundra bei dulksna. Vis tik keturkojė pėdsekė sugebėjo pademonstruoti savo gabumus ir iškart pareigūnus nuo Plikių miestelio nuvedė link Pakamorių kaimo. Jo apylinkėse esančiame miško masyve, už poros kilometrų nuo dingusio vyro gyvenamosios vietos, vokiečių aviganė Tera aptiko ant žemės gulintį ir striuke galvą užsidengusį žmogų. Tai ir būta 56 metų pradingėlio.

  

Sąmonę turėjęs vyras iškart buvo perduotas policijos pareigūnams.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 70 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,