Mano Gargždai



Iniciatyvios Gargždų mamos kviečia į „Mažylių turgelį“

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Prieš kelis metus mamyčių turgelis buvo surengtas „Lijo“ konferencijų salėje. Kovo mėnesį turgelis vyks „Kranto“ pagrindinėje mokykloje. Restorano „Lijo“/Facebook nuotr. Prieš kelis metus mamyčių turgelis buvo surengtas „Lijo“ konferencijų salėje. Kovo mėnesį turgelis vyks „Kranto“ pagrindinėje mokykloje. Restorano „Lijo“/Facebook nuotr.

Gargždų mamoms užsidegimo netrūksta. Vos prašnekus, kad būtų neblogai surengti mamų turgelį, dvi gargždiškės ėmėsi jį organizuoti.

 

Idėjų netrūksta

Vos prieš savaitę socialiniame tinkle Facebook Gargždų mamų bendruomenė įsitraukė į diskusiją, kad būtų smagu suorganizuoti dar vieną mamų turgelį. Kartą toks buvo surengtas 2012 m. rudenį ir sulaukė didžiulio susidomėjimo.

Virtualioje erdvėje apsikeitusios mintimis mamos perėjo prie realių veiksmų. Organizuoti turgelį entuziastingai ėmėsi Sima Ulvikienė ir Lina Vosylienė. Jos netrukus su kitomis mamomis pasidalino džiugia žinia – kovo 22 d. 10-15 val. Gargždų „Kranto“ pagrindinėje mokykloje vyks „Mažylių turgelis“. Jo metu bus galima prekiauti vaikams skirtais daiktais: drabužiais, avalyne, žaislais, vaikiška technika, rankdarbiais, vaiko priežiūros priemonėmis ir t.t.

S.Ulvikienė portalui mano-gargzdai.lt pasakojo, kad imtis turgelio organizacinių reikalų nebuvo itin sunku, nes tiek ji, tiek L.Vosylienė nestokoja idėjų.

 

Vaikams žada atrakcijų

S.Ulvikienė atskleidė, kad, kol mamytės apsipirkinės, vaikai taip pat nenuobodžiaus.

„Vaikai galės pašokinėti ant batuto.Mums labai padeda ieškoti rėmėjų, skatina ir palaiko Ričardas Vaičiulis, kuris į renginį atveš batutą. Taip pat turgelyje dalyvaus animatorė, kuri pieš vaikams ant veidų. O „Kranto“ pagrindinės mokyklos mokiniai džiugins instrumentine, vokaline muzika. Kalbiname, kad atvyktų mergina, piešianti šaržus, galbūt pavyks suorganizuoti, kad dalyvautų ir personažas, linksminsiantis mažuosius renginio dalyvius. Ar tai pavyks, kol kas sunku pasakyti – dar bandome pritraukti daugiau žmonių, kurie užsiims su vaikais, ieškome rėmėjų“, – tvirtino S.Ulvikienė.

Ji pasidžiaugė, kad abejinga neliko ir Gargždų bendruomenė, kuri sutiko apmokėti renginio patalpų nuomos kainą.

  

Turgelyje norinčios prekiauti mamos gali registruotis tel. 8 606 85 736 arba el. paštu . Registracijos laikas ribotas.

 

Renginio plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 270 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,