Mano Gargždai



Klaipėdos rajono sportininkė – šalies čempionė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Vasario 27-kovo 1 dienomis Vilniuje vyko Lietuvos suaugusiųjų stalo teniso čempionatas, kuriame Klaipėdos rajono sportininkė A. Gecevičiūtė tapo Lietuvos čempione dvejeto rungtyje, poroje su A. Petrauskiene.

 

Finale šios stalo tenisininkės po sunkios kovos rezultatu 3:2 nugalėjo vilnietes J. Sokolovskytę ir E. Orlovaitę. Trečios liko panevėžietės I. Preidžiūtė ir L. Martinkė bei vilnietės A. Macaitė ir E. Stuckytė.

Asmeninėse varžybose A. Gecevičiūtė dėl patekimo į pusfinalį nusileido, kaip vėliau paaiškėjo, varžybų čempionei E. Stuckytei ir pasidalino 5-8 vietas. Antrą vietą užėmė A. Petrauskienė, o trečią vietą pasidalino A. Macaitė ir U. Baskutytė.

Tarp vyrų stipriausias buvo A. Udra iš Klaipėdos, antra vieta atiteko V. Martinkui. Trečią vietą pasidalino K. Žeimys ir M. Skučas.

„Dėkoju Klaipėdos rajono BĮ sporto centrui už finansinę pagalbą dalyvaujant varžybose. Džiaugiuosi, kad baigusi mokslus, nuo šiol atstovausiu Klaipėdos rajono BĮ sporto centrą  įvairaus rango Lietuvos ir tarptautinėse varžybose“, – sakė A. Gecevičiūtė.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 399 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,