Mano Gargždai



Endriejavo miestelio 235-ąjį gimtadienį kviečia minėti originaliomis akcijomis

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Endriejavo gyventojai, įstaigos ir mokykla kviečiami iškelti inkilėlius, lesyklėles paukšteliams. Asociatyvi Corbis nuotr. Endriejavo gyventojai, įstaigos ir mokykla kviečiami iškelti inkilėlius, lesyklėles paukšteliams. Asociatyvi Corbis nuotr.

     Artėjant Endriejavo miestelio gimtadieniui skelbiamos akcijos, kuriuose kviečiami dalyvauti visi Endriejavo miestelio gyventojai ar iš ten kilę žmonės. Šiomis akcijomis norime pagerbti miestelį savo eilėmis, gražiomis akimirkomis, bei naujais namais mūsų miestelio čiulbuonėliams. Akcijų dalyvius vertins kompetentinga komisija, geriausiai pasirodę bus apdovanoti miestelio šventėje 2015 m. birželio 27 d.


Akcijos:
„Sustabdyta akimirka" (Žmonės kviečiami fotografuoti miestelio gamtovaizdį, žmones, gyvūnus ar su Endriejavu susietus vaizdus. Akcija prasidėjo nuo 2015 m. kovo 1 d. ir tęsis iki 2015 m. birželio 15 d. Kompetetinga komisija išrinks gražiausią ir apdovanos. Nuotraukas galima pristatyti į VKC Endriejavo skyrių ar siųsti el.paštu: , tel. pasiteiravimui: 8 682 35020, Jolanta Štabokaitė).


Namai miestelio paukšteliams" (Endriejavo gyventojai, įstaigos ir mokykla kviečiami iškelti inkilėlius, lesyklėles paukšteliams. Kompetetinga komisija išrinks gražiausią ir apdovanos. Akcija prasidėjo nuo 2015 m. kovo 1 d. ir tęsis iki 2015 m. birželio 15 d. Nuotraukas su inkilėliais galima pristatyti į VKC Endriejavo skyrių ar siųsti el.paštu: , tel. pasiteiravimui: 8 682 35020, Jolanta Štabokaitė).


„235 žodžiai gimtam miestui" (Visi, kurie nori raštu išreikšti jausmus, mintis Endriejavui galite rašyti laiškus, eiles, palinkėjimus, žmonių aprašymus ar apie Endriejavo gamtovaizdį. Svarbiausia, kad jūsų raštai susidėtų iš 235 žodžių. Kompetetinga komisija išrinks įdomiausią, kūrybingiausią, kurį apdovanos. Savo rašto darbus galite pristatyti į J. Lankučio viešosios bibliotekos Endriejavo filialą arba siųsti el.paštu: , tel. pasieiravimui: 8 618 85912, Rita Žadeikytė).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 323 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,