Mano Gargždai



Politinė reklama ilgai netruko

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
VE.lt nuotrauka. VE.lt nuotrauka.

Ketvirtadienį Klaipėdos rajono savivaldybės tinklalapyje pasirodęs pranešimas apie naujai formuojamą valdančiąją koaliciją bei paramą socialdemokratų kandidatui į merus Vaclovui Dačkauskui netrukus dingo.

 

Teigiama, kad Savivaldybės darbuotojai informaciją nusprendė panaikinti patys, nes esą joje galima įžvelgti politinės reklamos.

„Teisininkai tai įvertino kaip politinę reklamą ir pranešimą reikėjo išimti“, - paaiškino Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Ryšių su visuomene skyriaus vyriausioji specialistė Agnė Ratkienė.

Savivaldybės tinklalapyje pasirodžiusiame pranešime teigta, jog „Tvarkos ir teisingumo“, socialdemokratų bei konservatorių atstovai susitarė ir sudarė 15 narių valdančiąją koaliciją. Esą tokia sutartis pasirašyta "atsižvelgiant į rinkėjų valią" bei panašias rinkimų programas bei panašų požiūrį į rajono problemų sprendimą.

Panašios sudėties valdantieji rajoną valdė ir praėjusią kadenciją. Po 2011 m. rugsėjį įvykusio valdžios „perversmo“ į koaliciją susivieniję konservatoriai, socialdemokratai ir du nepriklausomi Tarybos nariai priviliojo tvarkietį Kęstutį Cirtautą. Tuomet mero posto jame neišbuvęs nė pusės metų neteko tvarkietis Sigitas Karbauskas, o šio vietą užėmė dabar dėl posto vėl kovojantis V. Dačkauskas. Taip susiformavo nauja valdančioji koalicija, kurios sudėtyje buvo 14 politikų.

 

VEdid WWW

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 351 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,