Mano Gargždai



Pasiruošimą sezonui „Banga“ pradėjo pergale

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Pavel Kozlov nuotr. Pavel Kozlov nuotr.

     Draugiškose rungtynėse Gargždų miesto stadione „Banga" 1:0 įveikė Lietuvos U-18 rinktinę.

Banga – Lietuvos U-18 1:0 (0:0)
Įvartis: 62 min. K.Kelpšas (Banga)
Raudona kortelė: 83 min. I.Jurgutis (Banga)

     „Bangos" sudėtis: I.Driomovas, S.Jurkus (55' M.Eitutis), A.Šlušnys, T.Dargužas, E.Rudavičius (46' D.Pačkauskas), A.Bačanskis (60' K.Kelpšas), J.Adamas (46' N.Jurkaitis), A.Butkus (60' J.Adamas), K.Urbaitis (55' I.Jurgutis), M.Gudauskas, K.Kelpšas (46' E.Drąsutis).


     Tik savaitę aktyviai treniruotėse plušančiai „Bangai" prireikė dvidešimties minučių, kad įsibėgėtų ir imtų kontroliuoti žaidimą. Tiesa, stadione susirinkę žiūrovai pirmajame kėlinyje itin pavojingų epizodų nei prie vienų, nei prie kitų vartų taip ir neišvydo.
     Vaizdas kiek pasikeitė antrajame kėlinyje, kai gargždiškiai vis dažniau ėmė viešėti prie svečių vartų. Padaugėjo ir pavojingų atakų ir smūgių. Galiausiai 62 minutę po kampinio K.Kelpšui pavyko smūgiu iš arti nukreipti kamuolį į jaunimo rinktinės vartus. 83 minutę svečiai įgijo kiekybinį pranašumą, kai iš aikštės buvo pašalintas I.Jurgutis. Visgi tai nepadėjo Lietuvos U-18 rinktinei pakeisti rezultato.

     Kovo 14 dieną, šeštadienį, 14 valandą Tauragėje mūsų komanda išmėgins jėgas su taip pat I lygos pirmenybėms besirengiančiu „Tauru".

 

Pavel Kozlov nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 358 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,