Mano Gargždai



Lietuvoje vyksta merų rinkimų antras turas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Kovo 15 d., sekmadienį, šalyje vyksta merų rinkimų pakartotinis balsavimas tose savivaldybėse, kuriose iš pirmo karto nepavyko išrinkti merų. Taip pat ir Klaipėdos rajone.

 

19-os savivaldybių merai paaiškėjo per pirmąjį balsavimo turą. Šiandien merai iš dviejų daugiausia rinkėjų balsų kovo 1-ąją surinkusių kandidatų bus išrinkti dar 40-tyje savivaldybių.

Balsuoti galima nuo 7 iki 20 val. Rinkėjai balsuoja savo rinkimų apylinkėje. Jie turi galimybę balsuoti ir ne savo apylinkėje, bet tik savo savivaldybėje.

Norint balsuoti, su savimi būtina turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Patartina turėti ir rinkėjo kortelę. Jei negavote ar ją praradote,  galite atsispausdinti internete, adresu https://paslaugos.vrk.lt/pazymejimas/. Ją bus galima atsispausdinti ir rinkimų vietoje.

Klaipėdos rajone dėl mero posto varžosi dabartinis meras, socialdemokratas Vaclovas Dačkauskas ir Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio iškelta kandidatė Audronė Balnionienė.

Vyriausios rinkimų komisijos duomenimis, kovo 12 d. iš anksto jau buvo balsavę 385 Klaipėdos rajono rinkėjai, specialiu paštu – 72, iš viso – 1,05 proc. rinkėjų.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 408 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,