Mano Gargždai



Drevernos uostelis: ir vėl tik vienas interesantas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi R.Rapalienės nuotr. Asociatyvi R.Rapalienės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybei šeštą kartą paskelbus konkursą dėl Drevernos mažųjų laivų uostelio operatoriaus funkcijų koncesijos ir vėl sulaukta tik vieno dalyvio.

  

Paraiškas dalyvauti konkurse dėl uostelio operatoriaus funkcijų buvo galima teikti iki vakar. Konkursu domėjosi ir dar viena firma, tačiau jos atstovai pranešė, kad nespės pasirengti, mat susipažinusi su konkurso sąlygomis nepasitiki savo jėgomis.

  

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo skyriaus vedėjas Audrius Kampas vakar žadėjo po pietų atplėšti vienintelį voką su pasiūlymu. Tada komisija vertins dalyvio dokumentus, ar jie tinkami, svarstys, ar tenkina pasiūlymas. Neatmetama galimybė, jog gali tekti prašyti atsakyti į papildomus klausimus.

Pasak A. Kampo, kitą savaitę turėtų paaiškėti, ar pagaliau Drevernos uostelis turės koncesininką, kurį rajono Savivaldybė yra pasižadėjusi surasti per šį pusmetį.

  

„Vakarų ekspresas“ jau rašė, kad koncesininko Savivaldybė ieško jau daugiau nei 5 metus, kitaip sakant, nuo pat uostelio pastatymo 2008-aisiais.

Lietuvos verslo paramos agentūra reikalavo lengvinti koncesijos konkurso sąlygas ir parinkti koncesininką. To nepadarius ji grasina bauda iki 10 proc. projekto vertės, t. y. 1,6 mln. Lt (463 tūks. eurų).

 

VEdid WWW

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 354 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,