Mano Gargždai



Kino teatro „Minija“ repertuaras

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

      Skaitytojams pageidaujant, dalinamės naujausiu kino teatro „Minija" repertuaru.


     Primename, kad bilietus į kino seansus galima įsigyti dienai į priekį, o penktadienį – visoms savaitgalio dienoms.
     Kino teatro administracija informuoja, kad Velykų dienomis filmai nebus rodomi. Taip pat balandžio pabaigoje planuotą rodyti dramą „Ilgiausia kelionė" keičia linksma jaunatviška komedija „Mano stora amžinai bjauri draugė".
     Bilietai telefonu nėra rezervuojami, juos galima įsigyti kasose.


Telefonu teikiama informacija apie salės užimtumą ir rodomus filmus:
KASOS telefonas – 277720 (trečiadieniais – sekmadieniais, darbo valandomis nuo 13:00 iki 20:15)
ADMINISTRACIJOS telefonas – 277726 (pirmadieniais – ketvirtadieniais, nuo 8 iki 17 val, penktadieniais iki 15:45. Pietų pertrauka – 12:00-12:45).

Kino teatro repertuarą taip pat rasite ČIA.

1 komentaras

  • Buvau Minija kino teatre prieš gerus 2mėn. ir ką galima pasakyti? Pradėkime nuo pirmo įspūdžio atėjus į laukiamąjį: viskas nauja gražu švaru, tik likau nustebintas, kad rūbinės nėra. Bet atsisėdus į savo vietą salėje iš karto pašonėje radau kažkokio nekadėjo paliktą "čipsų" pakelį, įspraustą tarp sėdimųjų. Žmonės kalti, kad yra urviniai ir negali savo atmatų susirinkti - švelniai tariant, bet darbuotojai galėtų po seanso praeiti ir sutvarkyti, kas jau ir taip akivaizdu...
    2. Garso kokybė. Atėjus į kiną, ypač veiksmo ar fantastinio žanro, norisi pabėgti nuo kasdienybės ir keliauti į filmų pasaulį. O kaip tai padaryti? Garsas, kuris lyginant su vaizdu turi puse to, ką vadiname įspūdžio faktoriumi, leidžiantis įsijausti ekrane demonstruojama veika. Deja šiame teatre - niekaip dėl elementaraus jo trūkumo. Iš patirties galiu spėti, kad garsas atsuktas iki -15/-11db jei ne mažiau (arčiau 0db - garsiau), turi būti 0, kaip, kad kūrėjų ekipažas ir įamžino. Dar blogiau iš tų kolonėlių sklindantis garsas - NENATŪRALUS, čia švelniai tariant! Ar po jų įsigijimo ir sumontavimo, nebuvo equalizer'iai reguliuoti kiekvienai atskirai prie tam tikrų dažnių? Toks įspūdis lieka nemalonus, net dialogų metu. Specialisto neturėjote su atitinkama įranga, o gal, net ir sertifikatu? Tie montuotojai tikrai to nepadarė arba darė tik atmestinai, kad prastumti savo prekę, darbą...
    Vaizdas. Čia kalba ta pati... Nė spalvų gamos, nė judesio atkūrime, nė kontrasto statinio/dinaminio neaplenkė kaip ir sename Klaipėdos akropolio teatre. Nežinau ko tiek gyrėsi nauja "modernia" technika, kad nė vienoje srityje neįveikė gerokai vyresnio konkurento senesnės įrangos. Pinigai vėl ne ten nuėjo??? Neklausiu - nesužinosiu vis vien... Bet kaip vietinis sakė - "kaip tokiam kaimui ir taip gera". Kur čia gerai, kad su tokiom investicijom ir technika nepasiekta Lietuvos kino teatrų vidurio kartelės.

    Pranešti Apsimoka? Sekmadienis, 2015 gegužės 17 02:09 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 214 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,