Mano Gargždai



Gyventojai plūsta į Socialinių paslaugų centro velykinę mugę

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
R. Rapalienės nuotr. R. Rapalienės nuotr.

Nuo pat ryto Gargždų socialinių paslaugų centro durys neužsidaro – kaip ir kiekvieną sykį, visų susidomėjimo sulaukė tradicinė centro organizuojama rankdarbių paroda-mugė.

 

Originalių rankdarbių ieškantys pirkėjai, kaip pasakojo Socialinių paslaugų centro darbuotojos, plūstelėjo jau iš pat ryto.

Čia galima pasigrožėti ir įsigyti pačių įvairiausių daiktų: Velykų dekoracijų ir mielų akcentų, atvirukų, rankų darbo muilo, keramikos dirbinių, pintų krepšių, papuošalų, paveikslų, veltinio gaminių, dekupažo technika puoštų knygų skirtukų ir kitų grožybių.

Visi darbeliai su meile gaminti Socialinių paslaugų centro lankytojų, kuriems talkino atsidavusios ir idėjų nestokojančios įstaigos darbuotojos.

Velykinė mugė Socialinių paslaugų centre (Sodo g. 1) veiks šiandien, ketvirtadienį, iki 16 val. ir rytoj, penktadienį, nuo 9 iki 16 val.

 

Taip pat Gargždų socialinių paslaugų centras kviečia kovo 31 d. 12 val. atvykti į Gargždų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčią, kur  vyks Šv. Mišios bei  Gargždų socialinių paslaugų centro suaugusių asmenų su negalia darbų parodos „Akvarelinė gamta“ atidarymas.

 

Ritos Rapalienės nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 334 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,