Mano Gargždai



Nubaustas pavojingai vairavęs automobilio vairuotojas (video)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Vaizdo įrašo stop kadras. Vaizdo įrašo stop kadras.

Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biure gautas pranešimas su vaizdo medžiaga apie pavojingai vairavusį automobilio „Volkswagen Passat“ vairuotoją, kuris 2015-03-12 apie 15:12 val. Klaipėdos rajono savivaldybėje, Stančių kaime, kelyje sukeldamas pavojų sau ir kitiems eismo dalyviams, lenkė automobilį, kirsdamas ištisinę kelio ženklinimo liniją ir privertė staigiai stabdyti kitus eismo dalyvius.

   

Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biuro pareigūnai išsiaiškino minėto automobilio vairuotoją ir pastarajam paskyrė administracinę nuobaudą, numatytą pagal LR ATPK 124(2) str. 1 d.

   

LR ATPK 124(2) straipsnio 1 dalis numato, kad pavojingas vairavimas tai – transporto priemonių vairavimas, vienu metu ar paeiliui padarant kelis eismo taisyklių pažeidimus, keliančius grėsmę eismo saugumui, taip pat Kelių eismo taisyklių pažeidimas, sukėlęs pavojingą situaciją, tai yra privertęs kitus eismo dalyvius staigiai keisti judėjimo greitį, kryptį arba imtis kitokių veiksmų savo ar kitų žmonių saugumui užtikrinti.

    

Už tokį pažeidimą vairuotojams numatyta bauda nuo vieno šimto penkiolikos iki dviejų šimtų trisdešimt vieno euro su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trijų iki šešių mėnesių, o asmenims, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, – baudą nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki penkių šimtų septyniasdešimt devynių eurų.

 

Vaizdo įrašas:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 275 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,