Mano Gargždai



Gargždų SC tinklininkai varžėsi Anykščiuose

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Lietuvos kaimo sporto ir kultūros asociacija „Nemunas“ kiekvienais metais, pavasario saulei vis dažniau švysčiojant pro tirštus debesis, rengia vyrų ir moterų tinklinio varžybas.

 

Šiais metais jos vyko kovo 28-29 d. Anykščiuose. Aštuonios vyrų ir tiek pat moterų komandų suvažiavo iš įvairių miestų ir miestelių.

Per iškilmingą varžybų atidarymą sportininkus pasveikino Anykščių meras Sigutis Obelevičius, Seimo narys, garsus krepšininkas Sergejus Jovaiša, LKSKA „Nemunas“ pirmininkas Kęstutis Levickis. Gražiomis emocijomis pasidalino jaunieji Anykščių šokėjėliai.

Šiame renginyje dalyvavo ir mūsų rajono tinklininkai. Buvo sudaryti du pogrupiai po keturias komandas. Mūsų tinklininkės savo pogrupyje užėmė pirmąją vietą, o vyrai liko antri.

Antrąją varžybų dieną sėkmė nusisuko nuo moterų ir po įnirtingų kovų su pratęsimais jos liko ketvirtos. Gargždų tinklininkai nepajėgė stipriau pasipriešinti Kelmės komandai, tačiau įveikę Alytaus vyrus, liko treti.

Gargždų sportininkai dėkoja organizatoriams už puikų renginį, taip pat „Nykščio“ namams, kurie suteikė puikias apgyvendinimo, maitinimo, laisvalaikio paslaugas, bei už gerą sporto salę.

 

DSC 0016

Sporto centro nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 194 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,