Mano Gargždai



Dokumentiniame filme – 5 į Lietuvą atsikrausčiusių moterų istorijos

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Filmo stop kadras. Filmo stop kadras.

Ar Lietuva gali būti svajonių šalis? Į šį klausimą bandoma atsakyti dokumentiniame filme „Pasaulio virtuvė“, kurį rytoj turės galimybę pamatyti ir gargždiškiai.

    

Filmas balandžio 14 d., antradienį, 14 val. bus rodomas Gargždų jaunimo erdvėje-informavimo taške (Žemaitės g. 5, J.Lankučio viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyrius, II a.).

      

Filmo anonsas:

         

„Pasaulio virtuvė“ – pilnametražis dokumentinis filmas apie penkias moteris, kurios atsikraustė gyventi į Lietuvą iš skirtingų pasaulio šalių, skirtingais istoriniais laikotarpiais ir dėl skirtingų priežasčių. Iš pirmo žvilgsnio, šių moterų gyvenimo istorijos atrodo neįtikėtinos, bet geriau įsižiūrėjus ir įsiklausius, pasirodo, kad tai galėjo nutikti kiekvienam iš mūsų.

Iš ko dėliojame savo pasaulį, kurį vadiname namais? Iš lyties, amžiaus, odos spalvos, tautybės? O gal tiesiog iš atjautos, talento, meilės ir žmogiškumo? „Pasaulio virtuvė“ – ne vien tik filmas, tai – kvietimas pasvarstyti, kas mus verčia jaustis svetimais, paraginimas ištiesti pagalbos ranką tiems, kas šalia mūsų nesijaučia visiškai savais.

 

palatas pasauliovirtuve

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 367 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,