Mano Gargždai



Kviečia kartu minėti Nacionalinę bibliotekų savaitę

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Corbis nuotrauka. Asociatyvi Corbis nuotrauka.

Šiandien bibliotekos – tai daugiau, nei pastatai ir daugiau, nei lentynos su knygomis. Tai laisvė rasti informaciją kad ir kur bebūtum, tai galimybė prieiti prie milžiniškų mokslinės informacijos duomenų saugyklų, prie unikalių skaitmeninio kultūros paveldo archyvų. Tai fizinė ir virtuali aplinka mokymuisi, kūrybinei ir socialinei asmenybės raiškai. Turėdamos didžiausią išplėtotą tinklą šalyse, pažangias technologijas ir darbuotojų kompetencijas, šių dienų bibliotekos – įtakingas, kompetentingas, patikimas veikėjas kuriant darnią, kūrybingą ir žinančią visuomenę.

 

Balandžio 23 - 29 dienomis startuoja 15-oji Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė, kurios tema – ,,Biblioteka: informacija ir žinios – kiekvienam“. Šios savaitės metu Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešoji biblioteka ir jos filialai kviečia į renginius, susitikimus bei mokymus.

• Balandžio 21 – 23 dienomis organizuojami trijų dienų praktiniai užsiėmimai senjorams „IR TU TAI GALI“. Jų metu išmoksite naudotis daugeliu kompiuterinių programų, kurios palengvins gyvenimą ar tiesiog padės gerai praleisti laisvalaikį. Mokymai vyks: balandžio 21 d. 14 val. (2 akad. valandos) – darbo su kompiuteriu pradmenys; balandžio 22 d. 14 val. (2 akad. valandos) – internetas ir jo galimybės. Balandžio 23 d. 14 val. (2 akad. valandos) – laisvalaikis ir pramogos internete.

Visus senjorus, norinčius išmokti ar patobulinti savo žinias, kviečiame registruotis iki balandžio 20 d. tel. 8 46 (452772) arba atvykti į bibliotekos skaityklą (Klaipėdos g. 15, III a.). Mokymuose dalyvauti galite ir su savo nešiojamaisiais kompiuteriais. Dalyvių kiekis ribotas.

 

bibl savaite2

  

Balandžio 23 d. 14 val. Priekulės miesto bibliotekoje (Naujoji g. 3, Priekulė), vyks Editos Barauskienės knygos „Tolminkiemio sodininkas“ pristatymas.

• Balandžio 25 d. 13 val. Endriejavo filiale (Mokyklos g. 1A, Endriejavas) vyks literatūrinė popietė „Kelionė A. Žemgulio kūrybos keliu“.

• Balandžio 29 d. 13 val. Drevernos filiale (Žemaičių g. 2, Dreverna) vyks susitikimas-paskaita „Kodėl žiniasklaida meluoja?“ pagal Audronės Urbonaitės publicistikos knygą „Mano Didžioji Nuodėmė, žurnalistika“.

 

Kviečiame dalyvauti renginiuose ir kartu paminėti 15-ąją Nacionalinę Lietuvos bibliotekų savaitę!

Visą savaitę (balandžio 23-29 d.) bibliotekos kolektyvas su džiaugsmu priims jūsų „pamestas“ knygas ir delspinigiai nebus imami. Kviečiame pasinaudoti suteikta galimybe!

 

biblioteku savaite

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 559 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,