Mano Gargždai



„Banga“ patyrė apmaudų pralaimėjimą Kretingoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

     Šeštadienį Kretingoje „Banga" patyrė apmaudų pralaimėjimą – 0:1 nusileido „Minijai".

 

Iš protokolo. Minija (Kretinga) - Banga (Gargždai) 1:0 (0:0).
Įvartis: 76 min. E. Garbauskas.
Įspėti: 80 min. V. Augutis (Minija); 67 min. S. Urbys, 90+3 min. A. Šlušnys (Banga).
„Bangos" sudėtis: I.Driomovas, T.Dargužas, A.Šlušnys, A.Ivanauskas, M.Gudauskas, I.Jurgutis (72' J.Adamas), A.Butkus, K.Urbaitis (81' M.Eitutis), D.Pačkauskas (40' S.Urbys), A.Staponka, K.Kelpšas (46' A.Bačanskis). Atsargoje: E.Jonaitis, E.Rudavičius.

     Aktyviai dvikovą pradėjusi „Banga" nuolat grasino varžovų vartams, tačiau gynėjai ir vartininkas vis spėdavo likviduoti pavojų. 12 minutę gynėjai paskutinę akimirką blokavo A.Staponkos smūgį iš kelių metrų. Po kelių minučių „Minijos" vartininkas M.Draukšas atrėmė galingą K.Urbaičio smūgį. Tuo tarpu šeimininkai pirmą kiek rimtesnę ataką surengė tik įpusėjus pirmajam kėliniui.
     29 minutę M.Draukšas dar kartą išgelbėjo „Miniją", kai sugebėjo atremti A.Staponkos smūgį iš baudos aikštelės. Dar po trijų minučių jau pats gargždiškis iš kelių metrų smūgiu galva nepataikė į vartus.
     Antrajame kėlinyje šeimininkai sustiprino gynybinius įtvirtinimus ir „Bangai" tapo sunkiau brautis link „Minijos" vartų. 51 minutę padirbėti teko „Bangos" vartų sargui I.Driomovui, kuris tik antruoju bandymu sugebėjo suvaldyti kamuolį po tolimo kretingiškių smūgio.
     56 minutę jau M.Draukšui teko demonstruoti savo meistriškumą. Iš pradžių Kretingos ekipos vartininkas atrėmė S.Urbio smūgį iš baudos aikštelės, o vėliau už galinės linijos nukreipė to paties S.Urbio iš 18 metrų į vartus siųstą kamuolį.
     Įpusėjus kėliniui „Minija" galėjo nubausti „Bangą" už klaidas gynyboje, tačiau I.Driomovui pavyko atremti iš baudos aikštelės smūgiuotą kamuolį. Deja, 76 minutę jau pats „Bangos" vartininkas suklydo išbėgdamas iš vartų ir „Minijos" puolėjas E. Garbauskas, neįtikėtinai laimėjęs oro dvikovą su dviem gargždiškių gynėjais ir vartininku, pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.
Visą iki rungtynių pabaigos likusį laiką „Banga didelėmis pajėgomis bandė atstatyti pusiausvyrą, tačiau kretingiškių gynyba buvo neįveikiama.
     Po rungtynių „Bangos" vyriausiasis treneris Vaidas Žutautas sakė, kad šiose rungtynėse pralaimėjo stipresnė komanda: „Sunku kalbėti po tokių rungtynių. Jei pats neįmuši įvarčio, tai tau įmuš. Susikūrėme progų, bet neišnaudojome. Šiandien aikštėje žaidė viena komanda, bet ta komanda nelaimėjo. Aikštės kokybė neleido demonstruoti mums priimtino greito futbolo. Kamuolys labai šokinėjo, buvo lėtas. Pralaimėjome žymiai silpnesnei komandai".
     Kitas rungtynes „Banga" žais Gargždų miesto stadione gegužės 3 dieną 15 valandą su Tauragės „Tauru".

1 komentaras

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 395 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,