Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkė: vietoj posėdžių – renginiai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

     Ši savaitė Savivaldybės ir Administracijos vadovams nebus nuobodi. Jų darbotvarkėje dominuos ne įvairūs posėdžiai, o minėjimai ir kitos šventės.

 

     Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas ir Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas antradienį 13 val. dalyvaus Klaipėdos apskrities ugniagesių gelbėtojų profesinės šventės renginiuose Kretingoje, Viešpaties Apreiškimo Švč. Mergelei Marijai bažnyčioje. 18 val. jiedu vyks į Lietuvos vandentvarkos darbuotojų dienos minėjimą Klaipėdoje, Kultūros fabrike.

     Ketvirtadienį 16 val. meras ir jo pavaduotoja Violeta Riaukienė bei S.Karbauskas dalyvaus Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai bei Etnografinių regionų metams paminėti skirtame renginyje Priekulėje.

     Penktadienį 11 val. meras planuoja dalyvauti Gobergiškės skyriaus 125-ojo jubiliejaus šventėje Dauparuose. 18 val. V.Dačkauskas, V.Riaukienė ir S.Karbauskas ketina dalyvauti gegužinėje „Išeikim iš stubos 2015" Ginduliuose, kur bus oficialiai atidarytas universalus sporto aikštynas.

     Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė šią savaitę dirbs su dokumentais.

     Mero pavaduotoja V.Riaukienė antradienį vyks į Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinę mokyklą susipažinti su mokyklos veikla ir problemomis.

     Administracijos direktorius S.Karbauskas pirmadienį 13.30 val. pirmininkaus pasitarimui su atsakingais darbuotojais dėl savivaldybės įstaigos „Gargždų švara" darbo organizavimo.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 203 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,