Mano Gargždai



Penktąjį kartą draugėn suburs tradicinis baidarių ir dviračių maratonas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Praėjusių metų renginio akimirka. Monikos Sutkutės nuotr. Praėjusių metų renginio akimirka. Monikos Sutkutės nuotr.

Gegužės 23 d. Vėžaičių seniūnijoje, Rudaičių kaime, penktąjį kartą kilniam tikslui visus suvienys kasmetinis baidarių ir dviračių maratonas „Judėk pirmyn su Viltimi!“

 

Renginio organizatoriai – Klaipėdos Rotary Klubas „Concordia 1826“ ir gausus būrys talkininkų: Klaipėdos valstybinės kolegijos Sporto ir pramogų vadybos studentai, Lapių bendruomenės centras ir Klaipėdos rajono vandens sporto ir turizmo klubas „Prie Žvelsos“. Maratono idėjos autorius – šio sporto ir turizmo klubo vadovas, vandens sporto organizatorius, Rotary Klubo „Concordia 1826“ narys Gintautas Rusteika.

Renginio tikslas – rinkti aukas Klaipėdos Šv. Pranciškaus onkologijos centrui. Čia visos paslaugos ligoniams ir jų artimiesiems teikiamos nemokamai. Maratono dalyviai ne tik prisidės prie kilnaus tikslo įgyvendinimo, bet ir prie pilietiškumo ugdymo, be to, prasmingai praleis laisvalaikį.

 

Varžytis bus galima keturiuose skirtinguose baidarių ir dviračių maršrutuose. Minijoje vyks 32 km baidarių maratonas (Kartena-Senvagė) ir 10 km baidarių ralis-orientacinės varžybos (Pikteikiai-Senvagė).

Kiti sporto entuziastai galės susirungti 25 km dviračių „MTB XC krose“, kurio trasa bus įvairaus pravažumo keliais, su valdymo technikos reikalaujančiais ruožais, bei 12 km „Mėgėjų trasoje“. Pastarosios varžybos vyks asfaltuotais, žvyrkelių bei miško keliais.

 

Dalyvių registracija ir starto mokesčio (10 Eur) rinkimas prasidės 9.00 val. 11.00 val. –  renginio atidarymas. 13.00 val. startuos baidarių ralis, o 14.30 val. – vaikų dviračių lenktynės. 15.00 val. – dviračių „MTB XC kroso“ startas. 15.30 val. prasidės dviračių varžybos mėgėjams. 16.00 val. laukia gardūs pietūs, o 19.00 val. – apdovanojimai bei aukų perdavimo ceremonija. 23.00 val. norintieji galės pavakaroti prie laužo, dienos įspūdžiais pasigrožėti ekrane.

 

Praėjusiais metais „Judėk kartu su viltimi!“ subūrė apie 350 dalyvių. Šv. Pranciškaus onkologinio centro išlaikymui buvo surinkta apie 6000 litų.

 

Varžybų nuostatus rasite ČIA.

 

Renginio plakatas:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 250 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,