Mano Gargždai



Į darbą kibo visi paskirti Savivaldybės ir Administracijos vadovai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Klaipėdos rajono savivaldybėje ir Administracijoje vėl virte verda darbai – eiti pareigas jau pradėjo visi paskirti vadovai. Šią savaitę jų laukia nemenkas sąrašas susitikimų, vizitų ir posėdžių.

                  

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas antradienį 16 val. dalyvaus renginyje „Ateinančio laiko einu su visais pasitikti“, skirtame lituanistės, poetės ir vertėjos Elenos Skaudvilaitės 80-mečiui paminėti Jono Lankučio viešosios bibliotekos skaitykloje. Į renginį taip pat atvyks mero pavaduotoja Violeta Riaukienė irAdministracijos direktorius Sigitas Karbauskas.

Trečiadienį 11 val. meras dalyvaus komisijos dėl Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos veiklos reglamento posėdyje, 13 val. – asociacijos „Klaipėdos regionas“ posėdyje. 15 val. V.Dačkauskas ir Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius susitiks su Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos atstovais. 

Ketvirtadienį meras ir Administracijos direktorius Vilniuje dalyvaus konferencijoje „ES struktūrinės paramos investicijų galimybės bendruomenės ir verslo iniciatyvoms išnaudojant etnografinio regiono tapatybę“ antrajame verslo ir savivaldos forume.

Penktadienį 16 val. V.Dačkauskas, V.Riaukienė ir S.Karbauskas dalyvaus Vėžaičių lopšelio-darželio 50-ties metų jubiliejaus šventėje, kuri vyks Vėžaičių kultūros centro salėje.

                          

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė šią savaitę lankysis seniūnijose.

                                    

Mero pavaduotoja V.Riaukienė antradienį 14 val.  pirmininkaus Tarptautinių projektų programos valdybos posėdžiui.

Trečiadienį 11 val. ji taip pat dalyvaus komisijos dėl Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos veiklos reglamento posėdyje.

Ketvirtadienį V.Riaukienė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė dalyvaus respublikinėje mokslinėje praktinėje konferencijoje „Socialinės rizikos grupių asmenų gyvenimo kokybė“ V. Gaigalaičio globos namuose.

             

Administracijos direktorius S.Karbauskas ir jo pavaduotojai L.Liutikienė bei Č.Banevičius antradienį 10 val. dalyvaus pasitarime su regiono savivaldybių administracijų direktoriais dėl KRATC akcininkų sutarties pasirašymo klausimų aptarimo. 

Trečiadienį 14 val. direktorius susitiks su Gargždų miesto garažų bendrijų pirmininkais aptarti klausimų dėl atliekų tvarkymo garažų bendrijų teritorijose.

                          

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė penktadienį 14 val. dalyvaus pasitarime dėl paraiškos teikimo pagal 2009–2014 m. Norvegijos finansinio mechanizmo programos Nr. LT11 „Visuomenės sveikatai skirtos iniciatyvos“ priemonę „Jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų savivaldybėse prieinamumo ir kokybės gerinimas įdiegiant jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų teikimo modelį“.

                          

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius trečiadienį 10 val. pirmininkaus komisijai dėl UAB „Klaipėdos rajono energija“ tiekiamos šilumos energijos kainos tikslinimo.

Ketvirtadienį 10 val. Č.Banevičius pirmininkaus komisijos posėdžiui dėl dviračių takų specialiojo plano.

Penktadienį 9 val. jis pirmininkaus Saugaus eismo komisijos posėdžiui.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 341 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,