Mano Gargždai



Kranto“ futbolininkai – Klaipėdos rajono „Golo“ varžybų laimėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

     Gegužės 11 dieną Gargždų miesto stadione vyko Lietuvos seniūnijų mokyklų 1999-2001 metais gimusių mokinių žaidynės „Golas", kuriose triumfavo „Kranto" pagrindinė mokykla.

 

     Varžybose dalyvavo 7 komandos: Gargždų „Kranto-1" ir „Kranto-2" pagrindinė mokykla, „Minijos" progimnazija, „Vaivorykštės" gimnazija, Dovilų, Lapių ir Vėžaičių pagrindinės mokyklos.
     Burtų keliu komandos buvo suskirstytos į 2 pogrupius: A grupėje rungtyniavo „Krantas-2", Dovilų ir Vėžaičių pagrindinės komandos. 4 taškus surinkusi ir tik dėl geresnio įvarčių santykio pirmą vietą užėmusi „Kranto" komanda už nugaros paliko pajėgią Dovilų ekipą. B grupėje varžėsi: „Krantas-1", „Minijos" progimnazija, „Vaivorykštės" gimnazija ir Lapių pagrindinės mokyklos komandos. Nepatyrus pralaimėjimo kartėlio grupės varžybose triumfavo „Krantas-1", antri liko „Vaivorykštės" gimnazijos atstovai.
     Rungtynėse dėl 3 vietos užtikrintą pergalę prieš Dovilų mokyklą šventė Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijos atstovai. Finaliniame susitikime tarp dviejų „Kranto" mokyklos komandų intrigos nebuvo – pirmoji komanda įtikinamai 5:1 įveikė antrą komandą ir iškovojo teisę varžytis su pajėgiausiomis apskrities ekipomis.

 

Varžybų dalyviai:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,