Mano Gargždai



Kvietė susimąstyti apie valstybės piniginę tuštinantį „šešėlį“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

     Pirmadienį įvyko tradicinė jau ketvirtoji akcija „Šioje šalyje nėra vietos šešėliui", prie kurios prisijungė ir Klaipėdos rajono savivaldybė. 12.30 val. prie Gargždų kultūros centro ir kitose vietose Savivaldybės administracijos ir Valstybinės mokesčių inspekcijos darbuotojai dalino informacinę medžiagą ir kvietė dar kartą susimąstyti apie valstybės piniginę tuštinantį „šešėlį".

 

     Šiemet akcija vyko 41 mieste, prie akcijos prisijungė daugiau nei 500 dalyvių. Nors skaičiuojama, kad praėjusiais metais „šešėlis" Lietuvoje susitraukė 0,9 proc. vis dėlto, šešėlinė ekonomika vis dar gali sudaryti apie 25 % Lietuvos bendrojo vidaus produkto, arba 9 mlrd. eurų. Tai lėšos, kurios gali ir privalo būti surinktos bei panaudotos valstybės ir kiekvieno jos gyventojo gerovei kurti.

     Esame tikri, kad visi kartu galime pasiekti reikšmingų permainų. Todėl akcijos dieną kartu su skaidrios ir veiksmingos valstybės idėją remiančiais valstybės tarnautojais, visuomenės veikėjais, verslininkais, nevyriausybinių organizacijų vadovais Lietuvos miestuose ir miesteliuose vėl skleisime žinią apie „šėšėlio" mastą ir žalą Lietuvos gyventojams. Dalindami jiems specialiai paruoštą permatomą piniginę su informacine medžiaga kviesime dar kartą susimąstyti apie valstybės piniginę tuštinantį „šešėlį".

 

Klaipėdos r. sav. nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 414 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,