Mano Gargždai



Gargždiškės M.Linkytės ir V.Baumilos pasirodymas „Eurovizijoje“ – jau šįvakar

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Vaizdo įrašo stop kadras. Vaizdo įrašo stop kadras.

Ketvirtadienio vakare prie ekranų „Eurovizijos“ gerbėjus sukvies antrasis konkurso pusfinalis, kuriame pasirodys ir Lietuvos atstovai.

 

Nerimastingai šio pusfinalio laukia ir Gargždų bei rajono gyventojai, stebėsiantys gargždiškės Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos pasirodymą.

Austrijoje, Vienoje, „Wiener Stadthalle“ arenoje, vyksiančio 60-ojo „Eurovizijos“ dainų konkurso antrojo pusfinalio transliacija šįvakar per LRT televiziją prasidės 22 val. M.Linkytė ir V.Baumila į sceną žengs pirmieji.

Po jų laukia Airijos, San Marino, Juodkalnijos, Maltos, Norvegijos, Portugalijos, Čekijos, Izraelio, Latvijos, Azerbaidžano, Islandijos, Švedijos, Šveicarijos, Kipro, Slovėnijos ir Lenkijos pasirodymai.

Konkurso finalas – šeštadienį. Jo transliacija per LRT televiziją taip pat prasidės 22 val. Į finalą po pirmojo pusfinalio pateko Albanijos, Armėnijos, Rusijos, Rumunijos, Vengrijos, Graikijos, Estijos, Gruzijos, Serbijos ir Belgijos atstovai. Be to, į jį tiesiai deleguoti Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Vokietijos, Austrijos, Italijos, Prancūzijos ir Australijos atstovai.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 329 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,