Mano Gargždai



Į Gargždus atvyksta unikalus moterų projektas

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Projekto sumanytojos. "Moterys kalba" Facebook nuotr. Projekto sumanytojos. "Moterys kalba" Facebook nuotr.

     Birželio 5 d. (penktadienį) Gargžduose laukia smagus ir įdomus renginys. 20 val. restorane „Lijo" vyks unikalus vakaras „Moterys kalba".


Jo metu Beata Tiškevič-Hasanova kartu su dar keturiomis šio projekto bendraautorėmis – Neringa, Marija, Lina ir Gintare žengs į sceną ir pasakos įvairias atviras istorijas, dažnai pagardintas ironija bei humoru.
     „Tai tokie vakarai, kai mes kalbame apie dalykus, kurie mums rūpi, juokina, skaudina, kelia nerimą ar tiesiog mums yra šmaikštūs – nuo tualetų, gyvenimo poroje, nevykusių pasimatymų, gyvūnų, feminizmo iki penių, močiučių, poemų ir t.t.", – idėją socialiniame tinkle pristato jos kūrėjos. – Tai kaip ir moteriškas „stand up", bet kaip ir ne, nes prajuokinti nėra mūsų pagrindinis tikslas, mums svarbiau ištransliuoti savo žinutę, padrąsinti ir kitas moteris juokauti, užlipti ant scenos, labiau pasitikėti savimi, nebijoti kitu kampu pažvelgti į save ir mus supantį pasaulį."
     „Moterys kalba" vakaras jau vyko Vilniuje ir Kaune, kur sulaukė didžiulio susidomėjimo. Vakaras restorane „Lijo" – vienintelis pajūryje, todėl kviečiami visi šio krašto gyventojai.


     Daugiau informacijos apie projektą – „Moterys kalba" Facebook paskyroje ČIA.

     Telefonas staliukų rezervacijai +370 46 470430

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 217 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,