Mano Gargždai



„Banga“ džiaugėsi dar viena pergale namuose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

     Antradienį Gargždų miesto stadione „Banga" žaidė LFF I lygos 11-ojo turo varžybas, kuriose rezultatu 2:0 įveikė Telšių „Džiugą".

 

     Išvykose sunkiai taškus renkanti „Banga" tokių problemų neturi namie. Net ir rungtyniaudami be traumuoto komandos kapitono A.Staponkos gargždiškiai užtikrintai įveikė svečius iš Telšių. Jei pirmajame kėlinyje „Džiugo" futbolininkai dar spėdavo gesinti gaisrus prie savų vartų, tai antrajame kėlinyje telšiškiai ne visada spėdavo paskui tempą padidinusius gargždiškius. Lemtinga svečiams tapo 58 minutė, kai L.Anderson iš nugaros užkabino prasiveržusio S.Urbio kojas. „Džiugo" legionierius prieš save išvydo antrąją geltoną kortelę ir buvo pašalintas iš aikštės. Netrukus „Banga" išnaudojo įgytą kiekybinę persvarą – po puikaus S.Urbio perdavimo iš dešiniojo krašto E.Drąsutis iš arti pasiuntė kamuolį į vartus. 82 minutę K.Urbaitis įsiveržė į baudos aikštelę kairiuoju kraštu ir surado atsidengusį A.Bačanskį, kuris be problemų įveikė vartininką.

     Praktiškai vienintelį pavojingą epizodą prie mūsų vartų „Džiugas" sukūrė jau per teisėjo pridėtą laiką. Laimei, užtikrintai sužaidė I.Driomovas, atrėmęs pavojingą C.Warren smūgį iš baudos aikštelės prieigų.

     Po rungtynių „Bangos" vyriausiasis treneris Vaidas Žutautas džiaugėsi, kad turėtą pranašumą pavyko paversti įvarčiais: „Šiandieninę pergalę lėmė komandinis žaidimas. Aišku, norėtųsi, kad progų realizacija būtų geresnė. Neįmušame greito įvarčio, nors turime progų tai padaryti. Jei praėjusiose rungtynėse Alytuje aštuoniasdešimt procentų laiko kontroliavome kamuolį, bet nepavyko jo pasiųsti į vartus, tai šiandien sekėsi geriau. Manau, kad rezultatas dėsningas, nes „Banga" buvo geresnė. Tikiu, kad komanda kils dar aukščiau, nes žinau mūsų galimybes".


     Iš rungtynių protokolo. Banga (Gargždai) – Džiugas (Telšiai) 2:0 (0:0).
Teisėjas – V. Gerasimov (Klaipėda).
Įvarčiai: 62 min. E. Drąsutis, 82 min. A. Bačanskis (Banga).
Įspėti: 18 min. A. Bačanskis, 89 min. A. Butkus (Banga); 24 min. L. Anderson (Džiugas).
Pašalintas: 58 min. L. Anderson (Džiugas).

„Bangos" sudėtis: I.Driomovas, S.Urbys, T.Dargužas, A.Šlušnys, M.Gudauskas, D.Pačkauskas (79' I.Jurgutis), A.Butkus, J.Adamas (66' S.Jurkus), K.Urbaitis (86' A.Ivanauskas), E.Drąsutis, A.Bačanskis. Atsargoje liko: K.Smilingis, M.Eitutis, E.Rudavičius.

 

     Kitas rungtynes „Banga" žais šeštadienį, birželio 6 dieną, 14 valandą Vilniuje su „Žalgiris B" komanda.

 

Varžybų akimirkos Jurgitos Riekašienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 176 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,