Mano Gargždai



Sporto draugijos „Žalgiris“ finalinėse varžybose – dvi pirmos vietos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Futbolo turnyro nugalėtojais tapo: Robertas Uosis, Robertas Malakauskas, Tomas Tamošauskas, Edvinas Bračkus, Giedrius Ratkus, Artūras Montrimas, Mindaugas Šiaulytis, Vilius Norvilas, Artūras Lenkšas, Julius Triuška, Andrius Kukšta, Matas Bieliauskas. Futbolo turnyro nugalėtojais tapo: Robertas Uosis, Robertas Malakauskas, Tomas Tamošauskas, Edvinas Bračkus, Giedrius Ratkus, Artūras Montrimas, Mindaugas Šiaulytis, Vilius Norvilas, Artūras Lenkšas, Julius Triuška, Andrius Kukšta, Matas Bieliauskas.

     Šį savaitgalį Palangoje vyko Lietuvos sporto draugijos (LSD) „Žalgiris" vasaros sporto žaidynių finalinės varžybos. Primename, kad teisę žaisti finalinėse varžybose iškovojo komandos, kurios zoninėse varžybose iškovojo pirmas vietas. Šiose žaidynėse Klaipėdos rajonui atstovavo keturios komandos: moterų ir vyrų tinklinio komandos bei vyrų krepšinio ir futbolo komandos. Šeštadienį komandos žaidė grupės varžybas, o tos, kurios grupėje užėmė pirmas ir antras vietas, sekmadienį kovojo dėl prizinių vietų.


     Futbolo varžybose dalyvavo 6 komandos: Klaipėdos, Alytaus ir Kauno rajonai bei Vilniaus, Utenos ir Panevėžio miestai. Komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Gargždiškiai pirmose grupės varžybose rezultatyvioje dvikovoje 6:3 įveikė Kauno rajono komandą, antrose varžybose rezultatu 2:0 pranoko panevėžiečius ir grupėje užėmė pirmąją vietą.

     Kitą dieną pusfinalyje mūsiškiai susitiko su alytiškiais. Komanda pusfinalį pradėjo labai susikaupusi ir greitai įgijo pranašumą pelnydama tris greitus įvarčius. Rezultatu 5:1 pergalę šventė Klaipėdos rajonas. Finalinėse varžybose teko susitikti su jau pažįstamais varžovais iš Kauno. Po sėkmingos rungtynių pradžios, pelnydami du įvarčius, į priekį išsiveržė gargždiškiai. Kėliniui baigiantis varžovai gražiu įvarčiu rezultatą sušvelnino, tačiau po pertraukos visas varžovų pastangas išlyginti rezultatą niekais pavertė du gražūs tolimi įvarčiai, puikų žaidimą pademonstravę gargždiškiai triumfavo triuškinančia pergale – rezultatu 7:2. Turnyro nugalėtojais tapo: Robertas Uosis, Robertas Malakauskas, Tomas Tamošauskas, Edvinas Bračkus, Giedrius Ratkus, Artūras Montrimas, Mindaugas Šiaulytis, Vilius Norvilas, Artūras Lenkšas, Julius Triuška, Andrius Kukšta, Matas Bieliauskas.

 

     Krepšinio varžybose Klaipėdos rajono komanda grupės varžybas žaidė su Varėnos ir Utenos krepšinio komandomis. Pirmąjį susitikimą su Varėnos komanda mūsiškiai laimėjo rezultatu 47:40, o antrajame mače nugalėjo Uteną rezultatu 52:33. Pusfinalio mače gargždiškiai turėjo susitikti su Šakių komanda, bet pastarajai neatvykus į susitikimą buvo užskaitytas techninis pralaimėjimas. Finale Klaipėdos rajono komanda susitiko su Panevėžio miesto krepšininkais. Rezultatu 41:30 pergalę šventė ir nugalėtojais tapo mūsų krepšininkai: Audrius Mineikis, Erikas Kaupaitis, Aidas Viršilas, Emilijus Jankauskas, Arvydas Gelžinis, Mantas Gurauskas, Andrius Mockus, Kęstutis Mačijauskas, Alvydas Grikpedis ir Arminas Linkauskas.


     Klaipėdos rajono vyrų tinklinio komanda šeštadienį vienoje grupėje žaidė su Marijampolės ir Vilniaus komandomis. Pirmosiose varžybose mūsiškiai rezultatu 2:0 nugalėjo Marijampolę, o antrame susitikime 0: 2 teko pripažinti vilniečių pranašumą. Antrą vietą grupėje užėmę Klaipėdos rajono tinklininkai kitą dieną žaidė pusfinalio varžybas su Klaipėdos komanda, rezultatu 2:0 pergalę šventė klaipėdiečiai. Dėl trečios vietos vyrai kovojo su Panevėžio tinklininkais. Deja, šį kartą fortūna nebuvo gargždiškių pusėje ir tinklininkams teko tenkintis 4 vieta, pripažinus Panevėžio komandos pranašumą rezultatu 0:2.

 

     Moterų tinklinio varžybose mūsiškės vienoje grupėje žaidė su Kauno ir Vilniaus komandomis. Kauno komandą gargždiškės pranoko rezultatu 2:0, o kitose varžybose rezultatu 0:2 teko pripažinti vilniečių pranašumą. Pusfinalio varžybose mūsų moterys susitiko su Kaišiadorių komanda. Kaip bebūtų gaila, bet po labai atkaklios kovos rezultatu 2:1 pergalę iškovojo Kaišiadorių sportininkės. Varžybose dėl trečios vietos gargždiškės susitiko su kaimynėmis iš Klaipėdos. Daug jėgų išnaudojusios pusfinalio varžybose mūsiškėms jų pritrūko kovoje dėl bronzos medalių. Rezultatu 1:2 pergalę iškovojo klaipėdietės.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 431 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,