Mano Gargždai



Šeštadienio „Bangos“ rungtynės vyks Gargžduose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr.

Įvyko pakeitimai I lygos tvarkaraštyje – šeštadienį, birželio 6 dieną, 14 valandą „Banga“ ir „Žalgiris B“ žais Gargždų miesto stadione.

 

Varžovas. „Žalgiris B“ – viena iš penkių I lygoje žaidžiančių dublerinių/susijusių ekipų. Tiesa, skirtingai nei kitų komandų atveju, vilniečiai retai naudojasi pagrindinės komandos rezervais. Praktiškai tik dvejose namų rungtynėse sostinės ekipa pasitelkė „sunkiąją artileriją“. Su „Šilute“ į aikštę žengė A lygoje žaidžiantys G.Freidgeimas, A.Yedigaryan, P.Janušauskas ir K.Andreou, o su „Lietava“ – P.Janušauskas, K.Andreou ir A.Jankauskas. Lietuvos čempionų gretose A lygos rungtynėse yra pasirodę ir E.Baniulis, J.Lasickas bei D.Romanovskij, tačiau šie 17-18 metų futbolininkai pagrindinėje komandoje kol kas vaidina tik epizodinius vaidmenis. Tiek šie trys futbolininkai, tiek jų bendraamžiai A.Korsakas ir E.Skuratovič yra Lietuvos U-19 rinktinės nariai. U-17 rinktinei praėjusiais metais vykusioje atrankoje atstovavo dar trys žalgiriečiai: E.Stočkūnas, J.Momkus ir L.Vaičiūnas (visi gimę 1998 metais). Šiemet į gegužės pabaigoje vykusias draugiškas rungtynes su Armėnija be jau dalies paminėtų futbolininkų buvo pakviesti dar ir L.Valvonis, D.Barauskas bei vartininkas K.Čirba. Tad galima sakyti, kad „Žalgiris B“ suburti vieni talentingiausių 1996-1998 metų gimimo jaunuolių. Vienintelis vyresnis futbolininkas – praėjusiais metais A lygoje „Klaipėdos granitui“ atstovavęs 22 metų vartininkas L.Lidakevičius.

2015 metų sezonas čempionų dubleriams klostosi permainingai – šešias pirmąsias rungtynes Vilniuje žaidę žalgiriečiai iškovojo tris pergales ir patyrė tris pralaimėjimus (0:1 su „Šilu“, 4:1 su „Minija“, 1:4 su „Trakais-2“, 1:0 su „Šilute“, 2:0 su „Kaunu“ ir 1:2 su „Lietava“). Dvejos išvykos baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis - 2:2 su „Nevėžiu“ ir 4:4 su „Panevėžiu“. Dėl dalies futbolininkų išvykos su jaunimo rinktine „Žalgiris B“ paskutines rungtynes žaidė gegužės 24 dieną, kai savo aikštėje 4:0 sutriuškino MRU.
Varžovų vartams pavojingiausi 6 įvarčius pelnęs D.Romanovskij ir 4 kartus pasižymėjęs J.Momkus. Pastarasis net tris įvarčius įmušė paskutinėse rungtynėse su MRU.

 

banga sestadienis

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 249 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,