Mano Gargždai



Veiviržėnų slėnis paskendo vasaros šventės linksmybėse

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Veiviržėnų vasaros šventė, nepaisant prasto oro, sutraukė daugybę žiūrovų. D.Gruzdžio nuotr. Veiviržėnų vasaros šventė, nepaisant prasto oro, sutraukė daugybę žiūrovų. D.Gruzdžio nuotr.

     Veiviržėnų miestelio šventės organizatoriai ir dalyviai įrodė, kad ir ne pačiu geriausiu oru galima puikiai pasilinksminti. Nepaisydami popiet pradėjusio pliaupti lietaus, visi gausiai susirinko į Veiviržo upės slėnį, kur netrūko veiklos tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.


     Jau nuo pat šeštadienio ryto Veiviržėnuose prasidėjo tradicinės vasaros šventės pramogos. Ryte visus aktyviausius subūrė smagios sportinės varžybos: krepšinio 3x3, tinklinio, statinės nešimo, rankų lenkimo, virvės tempimo.

     Vėliau skambant braziliško orkestro būgnų dūžiams simboliškai buvo atidarytas naujas Veiviržėnų slėnio objektas – tiltelis, kuriam vietiniai gyventojai internetinėje erdvėje renka vardą.

     Kaip ir visada, šventėje buvo galima įsigyti vertingų dirbinių ar skanių maisto produktų amatininkų mugėje. Vakarop prasidėjo „Vaikų valanda": džiugino meškutis Tedis, dainos, šokiai ir kitos atrakcijos.

     Didelis būrys vietinių gyventojų ir svečių rinkosi į vakarinį koncertą. Čia linksmino vietiniai kolektyvai: Judrėnų skyriaus merginų grupė, vokalinis ansamblis „Viržis", jaunimo ansamblis, merginų duetas Neda ir Lijana, merginų duetas Justina ir Austėja, vokalinis instrumentinis ansamblis „Razbaininkų šaika".

     Į šokių sūkurį visus įtraukė žinomų atlikėjų pasirodymai: Irena Starošaitė su šokėjomis ir grupė „Čilinam".

     Nuostabą ir pasigėrėjimą kėlė iliuzijų šou su žonglieriumi Mantu, o šventės pabaigos akcentais tapo didžiulis laužas ir danguje suspindę fejerverkai.

 

     Šventės akimirkos – organizatorių ir Dariaus Gruzdžio nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 338 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,