Mano Gargždai



„Banga“ iškovojo įspūdingą pergalę

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotrauka. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotrauka.

Sekmadienį Pakruojyje „Banga“ sutriuškino „Kruojos“ dublerius – 8:1.

 

Jau 5 minutę „Banga“ galėjo išsiveržti į priekį, tačiau K.Urbaitis iš 10 metrų smūgiavo tiesiai į vartininką. Vos po poros minučių „Kruojos“ dubleriai kur kas geriau išnaudojo savo progą. Pakėlus kampinį T.Salamanavičius pasinaudojo gargždiškių vartininko I.Driomovo neryžtingumu ir pasiuntė kamuolį į vartus.

Laimei, tokia rungtynių pradžia mūsų komandos nepalaužė. Jau 14 minutę po K.Urbaičio baudos smūgio A.Ivanauskas  galva įmušė puikų įvartį ir išlygino rezultatą – 1:1. Netrukus A.Bačanskis galėjo išvesti „Bangą“ į priekį, tačiau užtikrintai sužaidė „Kruojos-2“ vartų sargas A.Bražinskas. Tiesa, 38 minutę ir jis buvo bejėgis, kai po D.Pačkausko perdavimo K.Urbaitis iš baudos aikštelės įvarčiu pavertė „Bangos“ turėtą pranašumą aikštėje – 2:1.

Antrojo kėlinio pradžioje „Kruojos-2“ gynyba visiškai sugriuvo. Jau 46 minutę po K.Urbaičio smūgio kamuolys atsidūrė varžovų vartuose, o dar po trijų minučių puikią K.Urbaičios ir S.Urbio ataką smūgiu iš poros metrų sėkmingai užbaigė A.Bačanskis – 4:1. 60 minutę „Bangos“ puolėjas dar kartą atsidūrė laiku ir vietoje – po S.Urbio smūgio ir rikošeto iš kelių metrų nukreipė kamuolį į vartus – 5:1. 73 minutę vienuolikos metrų baudinį uždirbęs K.Urbaitis pats jį ir realizavo – 6:1. Šeimininkų triuškinimą užbaigė S.Jurkus ir A.Butkus, padidinę „Bangos“ persvarą iki 8:1.

Kitas rungtynes „Banga“ žais penktadienį, rugpjūčio 7 dieną, 18.30 val. Palangoje su „Palanga“.

 

Iš protokolo. Kruoja-2 (Pakruojis) - Banga (Gargždai) 1:8 (1:2).

Įvarčiai: 7 min. T.Salamanavičius (Kruoja-2); 14 min. A.Ivanauskas, 38 min., 46 min., 73 min. (iš 11 m) K.Urbaitis, 49 min., 60 min. A.Bačanskis, 83 min. S.Jurkus, 86 min. A.Butkus (Banga).

Įspėjimai: 41min. T.Salamanavičius, 72 min. L.Slavinskis (Kruoja–2); 56 min. A.Ivanauskas (Banga).

„Bangos“ sudėtis: I.Driomovas, D.Padaigis, A.Ivanauskas, A.Šlušnys, M.Gudauskas (80' S.Jurkus), S.Urbys (66' E.Drąsutis), D.Pačkauskas, A.Butkus, M.Kura, K.Urbaitis (77' I.Jurgutis), A.Bačanskis (82' T.Vištartas).

Atsargoje liko: E.Jonaitis, T.Dargužas, M.Eitutis.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 180 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,