Mano Gargždai



Netradicinio sporto šventėje – geros nuotaikos užtaisas (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Sekmadienį vykstančiųjų pro Gargždų karjerus dėmesį traukė neįprastas šurmulys. Čia pirmą kartą surengta nuotaikinga netradicinio sporto šventė.

 

Organizuoti netradicinio sporto šventę prie Skaidriojo karjero sumanė Valdas Dumašius, panoręs gyventojams pasiūlyti gerai praleisti laiką.

Susirinkusieji varžėsi daugybėje smagių rungčių: bėgimo, plaukimo, atsispaudimų, prisitraukimų darymo, bačkos ridenimo, šieno „kitkos“ metimo, pernykščių grūdų vežimo ir kitose.

Rungčių rezultatai buvo sumuojami. Pirmąją vietą, surinkęs 73 taškus, iškovojo Karolis Damulis. Antrąją vietą užėmė Bronius Gustas (67 taškai). Trečias liko Mantas Valančius (64 taškai).

V.Dumašius pasakojo, kad dalyviams teko ne juokais paplušėti. Ne vieno rezultatai pradžiugino ir „užkėlė kartelę“. Pavyzdžiui, B.Gustas per 1 minutę padarė 30 prisitraukimų, o Aivaras Buitkus per minutę padarė 55 atsispaudimus.

Renginio organizatorius teigė, kad šventė pavyko, visi pasisėmė džiugių įspūdžių. V.Dumašius žadėjo į panašią šventę, tik galbūt su naujomis rungtimis, pakviesti ir kitąmet.

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 406 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,