Mano Gargždai



Praūžė ketvirtasis muzikos festivalis IRRGI (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Sandros Vaičienės nuotrauka. Sandros Vaičienės nuotrauka.

Šeštadienį Agluonėnų sodą užliejo muzika – vyko ketvirtasis jaunimo muzikos festivalis IRRGI, šiemet nustebinęs pramogų gausa.

 

Miestelis šurmuliuoti ėmė nuo pat ryto. Iš pradžių visi skubėjo į sportines varžybas, kurias organizavo sporto klubo „Agluona“ atstovai Laimonas Tučas ir Augustinas Šutkus.

Į festivalį atvyko 10 jaunų talentingų skirtingų muzikos stilių atlikėjų, prieš tai įveikusių surengtą atranką. Renginio dalyviai turėjo galimybę išgirsti ir pamatyti grupių „De learn“, „Black Biceps“, „LitRoll“, „Naujoji Rinka“ (NJR) pasirodymus. Taip pat susirinkusiesiems pasirodė Tyfaz, Markė, Henrikas Gy, Jurgita Baguckytė, Gabrielė Kalniškytė su grupe ir Rūta Drabulytė su grupe.

Komisija, kurią sudarė Adomas Stančikas, Ieva Abrosimova ir Marius Sruogis, festivalio IRRGI laimėtoja išrinko rokelnrolo grupę „LitRoll“. Antrąją vietą užėmė net du atlikėjai – Gabrielė Kalniškytė ir Tyfaz. Trečioji vieta atiteko grupei „Black Biceps“.

Šiais metais festivalio organizatoriai nutarė ir žiūrovams suteikti galimybę išrinkti savo favoritą. Žiūrovų numylėtinių prizas atiteko duetui „Naujoji Rinka“.

Renginio metu netrūko ir kitų atrakcijų: buvo galima pažaisti „mega“ šaškėmis ar didžiuliu kryžiukų/nuliukų žaidimu, pasipuošti „chna“ tatuiruotėmis, poilsiauti „chill zonoje“, įsiamžinti fotosesijų kampelyje, pasimėgauti kitomis pramogomis. Be to, nuobodžiauti neleido renginio vedėjai Laimonas Jasas ir Renaldas Riteris. Vakarą vainikavo grupės „Biplan“ koncertas.

Viena iš festivalio organizatorių Gabija Šutkutė teigė, kad renginys puikiai pavyko.

„Tik tikimės, kad kitais metais žiūrovai atvyks ne tik pažiūrėti žinomos grupės vakare, o ir sudalyvaus visame festivalyje. Juk ne tik žinomos grupės yra gerai grojančios ir vertos dėmesio, bet ir jaunieji atlikėjai, kurie visi be išimties labai gerai pasirodė“, – tvirtino G.Šutkutė.

Pasak jos, nebūtų išsiversta be pagrindinio renginio mecenato UAB „Simuva“ direktoriaus Virginijaus Simučio ir kitų rėmėjų pagalbos.

 

Festivalio akimirkos – Rasos Tamašauskaitės ir Sandros Vaičienės nuotraukose (daugiau nuotraukų rasite ČIA):

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 193 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,