Mano Gargždai



Finišavo 3x3 salės krepšinio turnyras

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Pirmadienį pasibaigė tris dienas trukęs salės krepšinio 3x3 turnyras. Varžybose panoro dalyvauti 6 krepšinio komandos.

 

Varžybos vyko rato sistema – kiekviena komanda žaidė su kiekviena. Pirmas dvi dienas dalyviai varžėsi grupės varžybose, kuriose žaidėjai per vakarą sužaisdavo po 2-3 varžybas.

Kadangi varžybos vyko ne 10 minučių kaip įprasta tokiems turnyrams, o 15 minučių, tai krūvis žaidėjams teko išties nemažas. Pasibaigus grupės varžyboms, 4 stipriausios komandos pateko į „playofus“. Pusfinaliai turėjo vykti tokia sistema: 1-4 vietų ir 2–3 vietos laimėtojai, bet kadangi paskutinę varžybų dieną susirinko ne 4, o tik 3 komandos, tai buvo nuspręsta žaisti rato sistema.

Pirmosiose varžybose susitiko komandos „Trajakas“ ir Gargždų „Mida“. Varžybos tarp šių komandų vyko labai atkakliai. Pasibaigus pagrindiniam varžybų laikui, rezultatas buvo 10:10, todėl išsiaiškinti nugalėtojui komandos stojo mesti baudos metimų. Šaltesnius nervus parodę „Midos“ žaidėjai šventė pergalę bendru rezultatu 13:12.

Kitose varžybose susirungė „Trajako“ ir „Chicago Bulls“ krepšininkai. Pirmosiose varžybose daug jėgų atidavę „trajakininkai“ nepajėgė rimčiau pasipriešinti varžovams ir pralaimėjo varžybas rezultatu 5:13.

Tapo aišku, kad kova dėl pirmos vietos vyks tarp komandų „Mida“ ir „Chicago Bulls“. Galingai pradėjusi varžybas „Mida“ greitai pabėgo į priekį ir iki pat finalinės sirenos neišleido iniciatyvos iš rankų. Rezultatu 12:6 varžybas laimėjo ir turnyro nugalėtojais tapo „Midos“ krepšininkai. Nugalėtojais tapo: Alvydas Grikpėdis, Saulius Lisniakas, Jonas Galdikas ir Pranas Petryla. Turnyro nugalėtojai buvo apdovanoti „Gargždų pramogų“ įsteigtais dovanų kuponais.

 

Sporto centro nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 213 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,