Mano Gargždai



Paaiškėjo, kas vadovaus Dauparų–Kvietinių seniūnijai

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Dauparų–Kvietinių seniūnija, kurį laiką neturėjusi „šeimininkų“ ir glaudusis po Gargždų seniūnijos „sparneliu“, netrukus turės savo valdžią. Vakar Klaipėdos rajono savivaldybėje vyko atrankos komisijos posėdis dėl Dauparų–Kvietinių seniūnijos seniūno ir jo pavaduotojo pareigų.

 

Atrankos komisijos posėdžiui pirmininkavęs Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas nurodė, kad Dauparų–Kvietinių seniūne išrinkta 39-erių metų Klaipėdos rajono gyventoja Judita Čekuolienė. Jos pavaduotojo pareigas eis klaipėdietis Robertas Gailius, gimęs 1971 metais.

Rajono savivaldybės administracijos Bendrojo skyriaus vyriausioji specialistė Raimonda Sodeikė portalą mano-gargzdai.lt informavo, kad prašymus seniūno vietai užimti pateikė 16 asmenų, reikalavimus atitiko 4 iš jų, o į atranką atvyko 3. Seniūno pavaduotojais panoro būti 24 žmonės, reikalavimus atitiko 6, o į atranką taip pat atvyko 3.

„Du kandidatai į seniūno pavaduotojo postą surinko vienodą balų skaičių. Kadangi abu nebuvo tarnavę armijoje, į ką tokiu atveju pagal įstatymą žiūrima pirmiausia, sprendimą priėmė tiesioginis viršininkas. Šiandien jis yra Gargždų seniūnas Saulius Bakšinskis, laikinai einantis ir Dauparų–Kvietinių seniūnijos seniūno pareigas“, – kalbėjo S.Karbauskas.

Tiesa, dar teks lukterėti, kol naujoji seniūnė ir jos pavaduotojas kibs į darbus – tris dienas po konkurso šis sprendimas dar gali būti apskųstas. Be to, kelias savaites jų tinkamumą eiti pareigas tikrins Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT).

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 291 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,