Mano Gargždai



Vasaros akimirkos suguls į atvirlaiškius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Lietuvos pašto nuotr. Lietuvos pašto nuotr.

     Palydint vasarą Lietuvos paštas kviečia prisiminti prabėgusių vasaros atostogų akimirkas ir skelbia tradicinį nuotraukų konkursą „Sustabdyk akimirką žavingą...". Jau penktąkart rengiamo konkurso nugalėtojai galės džiaugtis specialiai jiems pagamintais atvirlaiškiais, kuriuose bus įamžintos žaviausios vasaros atostogų akimirkos.

 

     „Tradicija tapęs Lietuvos pašto skelbiamas gražiausių vasaros nuotraukų konkursas kasmet sulaukia vis didesnio dėmesio. Smagu, kad ir šįmet mūsų bičiuliai socialiniame tinkle „Facebook" bei atvirlaiškių mylėtojai nekantriai laukia ir jau ne kartą teiravosi, kada bus duotas startas siųsti fotografijas, kurios pretenduos tapti atvirlaiškiais.

     Viliamės, kad šis konkursas paskatins ne tik prisiminti savo vasaros atostogų akimirkas, bet ir primins, jog išsiųsti ar gauti ranka rašytą atviruką yra didžiulis džiaugsmas", – sakė Lietuvos pašto Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

     Nuotraukas konkursui galima siųsti iki rugsėjo 29 dienos el. paštu arba žinute Lietuvos pašto paskyrai „Facebook". Visos konkursui „Sustabdyk akimirką žavingą..." atsiųstos nuotraukos bus publikuojamos Lietuvos pašto profilyje socialiniame tinkle „Facebook", specialiai šiam konkursui sukurtame albume.

     Tris gražiausias nuotraukas, kurios taps atvirlaiškiais, išrinks Lietuvos pašto atstovai. Dar 1 nuotrauką, pavirsiančią atvirlaiškiu, išrinks socialinio tinklo „Facebook" lankytojai, atiduodami savo balsus labiausiai patinkančiai fotografijai. Tokiu būdu daugiausia „Patinka" surinkusi nuotrauka virs atvirlaiškiu. Taip pat dvi žaviausias sustabdytas vasaros akimirkas išrinks ir įteiks atminimo dovanas leidyklos „Nieko rimto" ir socialinio projekto „We love Lithuania" atstovai.

     Vienas asmuo konkursui gali pateikti ne daugiau 5 fotografijų. Nugalėtojai bus paskelbti spalio 1 dieną.Konkursui teikiamos nuotraukos neturi pažeisti Lietuvos Respublikos įstatymų bei etikos taisyklių. Lietuvos paštas pasilieka teisę viešai nepublikuoti nuotraukų, neatitinkančių konkurso taisyklių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 304 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,