Mano Gargždai



Savivaldybės vadovai spės ir į posėdžius, ir į šventes

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Savivaldybės vadovai be įprastinių posėdžių ir susitikimų dar skubės ir į rajono mokyklose rugsėjo 1-ąją vyksiančias Mokslo ir žinių dienos šventes.

             

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas antradienį dalyvaus Rugsėjo 1-osios šventėse Slengių mokykloje-daugiafunkciame centre, Priekulės I. Simonaitytės gimnazijoje ir Dituvos pagrindinėje mokykloje.

Trečiadienį 10 val. meras susitiks su projektuotojais dėl magistralinio kelio Klaipėda–Liepoja rekonstrukcijos. 

Ketvirtadienį V.Dačkauskas vyks į Vilnių dalyvauti pasitarime, kuriame numatoma aptarti institucinės globos pertvarką, įgyvendinamą pagal Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2014 m. vasario 14 d. įsakymu Nr. A1-83 patvirtintą Perėjimo nuo institucinės globos prie šeimoje ir bendruomenėje teikiamų paslaugų neįgaliesiems ir likusiems be tėvų globos vaikams 2014–2020 metų veiksmų planą, pabėgėlių integracijos ir kitus aktualius socialinės paramos klausimus.   

              

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė šią savaitę lankysis rajono mokyklose.

Ketvirtadienį vicemerė planuoja dalyvauti posėdžiuose dėl pastatų šildymo ir dėl Gargždų miesto gatvių tvarkymo.

Penktadienį 10 val. R.Cirtautaitė ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė Savivaldybės salėje dalyvaus pasitarime su Savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriaus ir Maisto ir veterinarijos tarnybos specialistais dėl afrikinio kiaulių maro.

          

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį taip pat dalyvaus Rugsėjo 1-osios šventėse Slengių mokykloje-daugiafunkciame centre, Priekulės I. Simonaitytės gimnazijoje ir Dituvos pagrindinėje mokykloje.

         

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį vyko į Vilnių Sveikatos apsaugos ministerijoje pasirašyti projekto „Sveikatos netolygumų mažinimas Klaipėdos rajono savivaldybėje diegiant jaunimui palankių sveikatos priežiūros paslaugų teikimo modelį“. 

            

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė antradienį dalyvaus Rugsėjo 1-osios šventėje „Minijos“ progimnazijoje.

Ketvirtadienį 10 val. ji pirmininkaus Vaiko gerovės komisijos posėdžiui.

           

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius antradienį 9 val. ir trečiadienį 8.30 val. pirmininkaus Viešųjų pirkimų komisijos posėdžiams.

Trečiadienį direktoriaus pavaduotojas pirmininkaus išvažiuojamajam darbo grupės posėdžiui Drevernoje dėl apžvalgos bokšto smulkiosios infrastruktūros poreikio ir techninių specifikacijų nustatymo. 

Ketvirtadienį jis taip pat planuoja dalyvauti posėdžiuose dėl pastatų šildymo ir dėl Gargždų miesto gatvių tvarkymo.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 673 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,