Mano Gargždai



Pirmenybes pradeda „Banga U-17“ komanda

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

     Šį šeštadienį Joniškyje debiutuoja Gargždų „Bangos" U-17 komanda, kurios pagrindą sudaro vaikinai, gimę 2000 metais.


     Apie komandos sudėtį bei aktualijas kalbamės su treneriu Aurimu Šlušniu.


     Du metus iš eilės Jūsų treniruojama komanda buvo tarp stipriausių Lietuvos ekipų. Nemažai gargždiškių sulaukė rinktinės trenerių dėmesio. Kaip šiais metais atrodys komanda?

     Jau vasarą paaiškėjo, kad komandą paliks bei į NFA kelsis keturi žaidėjai (V.Antužis, B.Šatkus, D.Zubauskas ir I.Grykšas), o Panevėžio FA gretas papildys dar vienas gargždiškis – M.Petrikas. Su Elitinėje lygoje žaidžiančia „Banga U-19" komanda treniruojasi J.Karnauskas, taigi komandos „senbuvių" gretos gerokai praretėjo. Bet jų vietas užėmė 1999-2000 metais gimę jaunuoliai, kurie praėjusiais metais žaidė 1999 metų gimimo vaikinų čempionate. Džiugu, kad į komandą įsiliejo trys praėjusiais metais su futbolu ryšius nutraukę žaidėjai (A.Benius, N.Zaramba ir M.Kerpė).

 

     Šį šeštadienį rungtynėmis Joniškyje startuoja U-17 (1999-2000 m. gim.) II lyga. Kaip vyko pasiruošimas pirmenybėms?

     Turbūt negalėčiau to įvardyti pasiruošimu. Daugiausiai vyko komandos „kūrimo" darbai. Reikėjo ieškoti būdų, kad komanda neiširtų. Kalbant apie treniruočių procesą, tai pradėjome sportuoti prieš tris savaites: pirmos dvi iš jų buvo įvadinio pobūdžio (be krūvio), o paskutinės dvi – žaidybinio. Noriu, kad komandoje esantys žaidėjai pažintų vienas kitą ne tik už aikštės ribų, bet ir žinotų, ko galima tikėtis iš komandos draugų aikštėje.


     Atsižvelgiant į dabartinę komandos situaciją, kokie tikslai jai yra iškelti ?

     Tik pradėjus treniruotes vaikinams paminėjau, kad pats svarbiausias sezono tikslas – „susiklijuoti", pajusti, jog esama viena komanda. Antras tikslas – asmeninio tobulėjimo siekimas. Kiekvienas žaidėjas turi suprasti, kad tobulėjimui ribų nėra. Mano, kaip trenerio užduotis – sudaryti sąlygas, kad žaidėjai patys norėtų siekti iškeltų tikslų.


     Trumpai apie pirmenybes:

     U-17 (1999 m. gim. ir jaun.) pirmenybės vyksta trijose lygose: Elitinė, I lyga ir II lyga.

     II lygos Vakarų regiono komandos: Kėdainių SM-FK „Autara", Telšių „Džiugas", Pakruojo „Kruoja", Joniškio SC, Kuršėnų SM, Akmenės SC ir Gargždų „Banga".

     Pirmenybės vyks 4 ratais (pirmas ir antras 2015 rugsėjo 05 d.- 2015 lapkričio 28 d., trečias ir ketvirtas 2016 kovo 12 d. - 2016 birželio 11 d.)

     „Banga U-17" pirmąsias rungtynes žais rugsėjo 5 d. 13 valandą išvykoje prieš Joniškio SC ekipą. Pirmąsias namų rungtynes gargždiškiai žais rugsėjo 12 dieną prieš Telšių „Džiugo" komandą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 402 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,