Mano Gargždai



Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Klaipėdos teritorine darbo birža

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos ir mero sekretoriato nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos ir mero sekretoriato nuotr.

Rugsėjo 4 d. Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Klaipėdos teritorine darbo birža. Bendradarbiavimo sutarties pasirašymui 2015 m. rugpjūčio 27 d. savo sprendimu Nr. T11- 239 pritarė ir Klaipėdos rajono savivaldybės taryba.

 

Sutartimi šalys siekia geresnio Priekulės ir Agluonėnų seniūnijų teritorijos gyventojų užimtumo, jų socialinės atskirties mažinimo ir socialinės sanglaudos stiprinimo. Priekulės seniūnijos patalpose, adresu Klaipėdos g. 14, Priekulė, Klaipėdos teritorinės darbo biržos Gargždų skyriaus specialistas teiks darbo rinkos paslaugas, kurios bus teikiamos ne mažiau kaip dvi darbo dienas per savaitę.

Klaipėdos rajono savivaldybės meras ir Klaipėdos teritorinės darbo biržos direktorius Mindaugas Skritulskas pasidžiaugė, kad Priekulės seniūnijos gyventojai darbo rinkos paslaugas gaus jų artimoje gyvenamojoje aplinkoje – nereikės gyventojams važiuoti į Gargždus ar į Klaipėdos miestą.

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 130 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,