Mano Gargždai



Pergalė Radviliškyje išsprūdo paskutinę rungtynių minutę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

Šeštadienį komandos „Gargždų pramogos SC“ futbolininkai susigrūmė su FSK „Radviliškis“.

 

Puikiai rungtynes pradėję gargždiškiai jau 5 min. surengė pavojingą ataką, tačiau po R.Malakausko smūgio kamuolys sukirto į skersinį. Pirmojo įvarčio ilgai laukti nereikėjo – 10 min. E.Bračkus maždaug iš 30 m pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą. Įpusėjus kėliniui, šeimininkai taip pat tolimu smūgiu rezultatą išlygino, o netrukus ir persvėrė savo naudai. Jau kitos atakos metu V.Norvilas atstatė lygybę, o kėliniui baigiantis, G.Ratkus po tikslaus smūgio galva vėl išvedė gargždiškius į priekį (3:2).

Sėkmingiau antrąjį kėlinį pradėjo Radviliškio komanda, kai po įspūdingo baudos smūgio kamuolį pasiuntė į vartų kamputį (3:3). 77 min. T.Tamošauskas atliko puikų perdavimą R.Malakauskui, šis įsiveržęs į baudos aikštelę guldė vartininką ir ketvirtą kartą šiose rungtynėse pasiuntė kamuolį į vartų tinklą. Baigiantis dvikovai, pergalę įtvirtinti puikią galimybę turėjo vienas prieš varžovų vartininką išbėgęs A.Lenkšas, tačiau smūgiavo tiesiai į jį. „Neįmuši tu – įmuša tau“. Paskutinę pridėtą rungtynių minutę šeimininkai uždirbo kampinį, po kurio patyręs T.Švelna smūgiu galva išlygino rezultatą (4:4).

 

Iš protokolo:

FSK „Radviliškis“ 4-4(2:3) „Gargždų pramogos SC“

„Gargždų pramogos SC“ sudėtis: S.Kaušas, A.Montrimas, G.Ratkus, E.Bračkus, T.Vitkauskas, T.Tamošauskas, M.Vijeikis, J.Triuška, V.Norvilas (45‘ E.Garbauskas ), O.Abramavičius (76‘ A.Lenkšas), R.Malakauskas (87‘ S.Alsys). Atsargoje liko: R.Uosis ir I.Šakys.

Įvarčius pelnė: 10‘ E.Bračkus, 37‘ V.Norvilas, 41‘ G.Ratkus, 77‘ R.Malakauskas

 

Turnyrinė lentelė:

turnyrine pramogos

 

Turo rezultatai:

Šiaulų „Juventa“   (0:7) „SC Akmenės cementas“

Biržų „Širvėna“ (0:0) Mažeikių „Atmosfera“

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 93 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,