Mano Gargždai



„Gargždų pramogos SC“ iškovojo triuškinančią pergalę (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
S.Ulvikienės nuotr. S.Ulvikienės nuotr.

„Gargždų pramogos SC“ sutriuškino lygos lyderius ir užsitikrino prizinę vietą pirmenybėse.

 

Pirmajame kėlinyje, nors ir aktyviau rungtyniavo gargždiškiai, tačiau grėsmė prie svečių vartų kildavo tik po standartinių situacijų. Kėliniui įpusėjus, svečiai pavojingai smūgiavo iš toli, bet R.Uosis be didesnių pastangų smūgį atrėmė. Visgi paskutinę kėlinio minutę pavyko įveikti svečių gynybą. Šalia baudos aikštelės varžovai prasižengė, o po perdavimo kamuolį galva į vartus nukreipė G.Ratkus (1:0).

Sėkmingai prasidėjo ir antrasis kėlinys, kur jau pirmos atakos metu R.Malakauskas įsiveržė į baudos aikštelę, puikiai perdavė kamuolį į ataką atskubėjusiam O.Abramavičiui, o šis stipriu smūgiu nepaliko jokių šansų varžovų vartininkui (2:0). Netrukus svečiai iš aštraus kampo sukirto į virpstą. 55 min. M.Vijeikis turėjo puikią progą įtvirtinti pranašumą, tačiau atsidūręs vienas prieš vartininką smūgiavo greta vartų. Kas nepavyko pastarajam, puikiai savo progą 65 min. išnaudojo R.Malakauskas (3:0). Vienas retesnių varžovų išpuolių dešiniu kraštu baigėsi vėl identišku smūgiu į virpstą, po kurio kamuolys skriejo už vartų. Baigiantis dvikovai, svečiai puikiu baudos smūgiu dar kartą patikrino to pačio virpsto tvirtumą. Rungtynes vainikavo fantastiškas T.Tamošausko įvartis – pastebėjęs varžovų vartininką pernelyg toli palikus vartus, kapitonas įspūdingai kamuolį į vartus pasiuntė iš pačio aikštės vidurio (4:0).

Gargždiškiai su kaupu atsirevanšavo už nesėkmę išvykoje ir tęsia kovą dėl aukščiausių apdovanojimų. Pergalė ir artimiausių persekiotojų nesėkmė, dar likus dviem turams iki pirmenybių pabaigos, leido užsitikrinti prizinę vietą LFF II lygos vakarų zonoje.

Komanda dėkoja žiūrovams už palaikymą ir kviečia visus į stadioną jau šį antradienį 18.00 val. stebėti LFF taurės IV etapo rungtynių su FK „Visaginas“ komanda.

 

Iš protokolo:

„Gargždų pramogos SC“ 4:0 (1:0) „SC Akmenės Cementas“

„Gargždų pramogos SC“ sudėtis: R.Uosis, A.Montrimas, G.Ratkus, E.Bračkus, T.Vitkauskas (77‘ S.Alsys), T.Tamošauskas, M.Jonelys (46‘ M.Vijeikis), J.Triuška, V.Norvilas, O.Abramavičius, R.Malakauskas (66‘ A.Lenkšas). Atsargoje liko: S.Kaušas.

Įvarčius pelnė: 45 min. G.Ratkus, 46 min. O.Abramavičius, 65 min. R.Malakauskas, 90 min. T.Tamošauskas.

 

Varžybų akimirkos – Simos Ulvikienės fotogalerijoje:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 337 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,