Mano Gargždai



Eugenijus Gentvilas kandidatuos į LR Seimą Klaipėdos rajono savivaldybėje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Eugenijus Gentvilas Eugenijus Gentvilas

     Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Klaipėdos rajono skyrius visuotiniame susirinkime patvirtino Nepriklausomybės akto signataro, liberalo Eugenijaus Gentvilo kandidatūrą į LR Seimą Gargždų vienmandatėje apygardoje.


     Skyriaus pirmininko Nerijaus Galvanausko teigimu, atsinaujinęs bei atjaunėjęs skyrius turi ir kitų ambicingų kandidatų į Seimą – daugiamandatėje apygardoje kandidatuos Aušra Norvilienė, Aivaras Vasylius, Audronė Balnionienė, tačiau Gargždų vienmandatėje apygardoje nutarta kelti Eugenijų Gentvilą dėl jo nuveiktų darbų ir asmeninių savybių. Jau Europos parlamento ir savivaldos rinkimuose pamatėme, kaip teigiamai Eugenijų Gentvilą vertina savivaldybės gyventojai ir kokį asmeninį autoritetą jis turi užsitarnavęs.

     E. Gentvilas išdėstė kandidatavimo į LR Seimą motyvus: „Kandidatuoti į LR Seimą Gargždų vienmandatėje apygardoje ruošiuosi jau seniai. Su Klaipėdos rajono savivaldybe sieja giminės istorija, niekada ryšiai su šio krašto žmonėmis nebuvo nutrūkę. Esu kaimo bendruomenės „Smilgynai ir kaimynai" narys.

     Dalyvavau savivaldos rinkimuose kandidatu į Klaipėdos rajono savivaldybės tarybą neslėpdamas, kad šis žingsnis susijęs su artėjančiais rinkimais į LR Seimą. Jaučiu gyventojų palaikymą, kurie suteikė man tarybos nario mandatą ir tokiu būdu parodė pasitikėjimą, todėl nedvejodamas sutinku kandidatuoti Klaipėdos rajono savivaldybėje 2016 m. Seimo rinkimuose vienmandatėje apygardoje. Panaudodamas savo patirtį ir žinias, sieksiu bendradarbiavimo tarp Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono savivaldybių, naujų investicijų pritraukimo, naujovių diegimo, kad Klaipėdos rajonas įsitvirtintų pirmaujančių savivaldybių gretose.

     Būsiu dėkingas už viso skyriaus palaikymą bei gyventojų pasitikėjimą ir esu pasiryžęs toliau aktyviai gilintis tiek į Lietuvos, tiek Klaipėdos rajono savivaldybės aktualijas, inicijuoti realius darbus situacijos gerinimui politinėje, ekonominėje, socialinėje srityse".

     A. Norvilienė akcentavo, kad LR liberalų sąjūdžio Klaipėdos rajono skyrius – aktyvių žmonių komanda. LR Seimo nario Eugenijaus Gentvilo dalyvavimas rajono gyvenime ir kandidatavimas vienmandatėje apygardoje dar labiau sutelks skyrių bendriems siekiams bei darbams. A. Norvilienė teigė, kad skyriaus nariai palaiko Eugenijaus Gentvilo kandidatūrą, nes tiki, jog Klaipėdos rajono gyventojai Seime nori matyti racionalius, aktyvius, iniciatyvius, realius sprendimus siūlančius žmones.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 262 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,