Mano Gargždai



Šventėje gyvūnų mylėtojai bičiuliavosi ir dalinosi gera nuotaika (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(14 balsai)
Šventėje netrūko geros nuotaikos. Lino Gruzdžio nuotr. Šventėje netrūko geros nuotaikos. Lino Gruzdžio nuotr.

     Sekmadienį jau šeštą kartą Gargždų „Vaivorykštės" gimnazijos stadioną užliejo Pasaulinės gyvūnų dienos šventės klegesys. Į pamėgtą renginį, kaip ir kasmet, atskubėjo keli tūkstančiai dalyvių, o su jais – ir jų augintiniai. Ištikimiausiųjų neišbaidė nei užklupęs lietus, nei kruša.

 

     Bendrovės „Mars Lietuva" organizuojamas tradicinis renginys niekada nepalieka abejingų – gerai praleisti laiką, pabendrauti vieni su kitais ir pasimėgauti šventės atrakcijomis atvyksta ne tik gyvūnų augintojai, bet ir jų neturintieji, tiesiog norintys pasigrožėti kitų mažaisiais draugais.

     Gyvūnų buvo pačių įvairiausių: šunų, kačių, triušių, papūgų ir net afrikinių ežiukų ar nykštukinių voverinių skraiduolių.

     Šiemet Pasaulinės gyvūnų dienos renginio dalyvių taip pat laukė daugybė pramogų: buvo galima pabendrauti su profesionaliais dresuotojais, kinologais, gyvūnų stilistais, mitybos specialistais, augintinių sveikatos bėdas aptarti su veterinarijos gydytojais.

     Visų dėmesį kaustė specialiai šventei sukurtas šokis „flashmobas", piešinių konkurso „Gyvūnas – žmogaus draugas" apdovanojimai, taip pat dresuotų šunų pasirodymai. Daugelis su savo augintiniais įsiamžino fotografijose ir taip prisidėjo prie fotorekordo siekimo.

     Su nuostaba šventės dalyviai apžiūrinėjo rankdarbius iš šunų samojedų veislės vilnos. Kiti dalyvavo įvairiuose konkursuose, pavyzdžiui, panašiausio į šeimininką augintinio, stilingiausio, mažiausio augintinio ir t.t. O kur dar galimybė pabendrauti su bendraminčiais, proga gyvūnų turėtojams užduoti rūpimus klausimus, pasidomėti dominančiomis veislėmis.

     Nenuobodu šventėje buvo ir vaikams. Jie šėlo pripučiamuose batutuose, puošėsi piešiniais ant veido ir spalvingomis šukuosenomis ar sprendė įvairias užduotis, už kurias buvo apdovanoti skanėstais augintiniams, taip pat kaupė žinias apie gyvūnų kūno ir skeleto sandarą, mitybos subtilybes.

 

     Šventės akimirkos – Simos Ulvikienės, Dariaus Damulio ir Lino Gruzdžio fotografijose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 287 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,