Mano Gargždai



Norvegijos jaunimas žavėjo šokių pasirodymais (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Gargždų kultūros centre pasirodymus surengė šokių grupė iš Norvegijos „Chakra“. S. Ulvikienės nuotr. Gargždų kultūros centre pasirodymus surengė šokių grupė iš Norvegijos „Chakra“. S. Ulvikienės nuotr.

     Trečiadienio vakarą Gargždų kultūros centro sceną papuošė spalvingi šokėjų pasirodymai. Jau ne pirmus metus Gargžduose svečiavosi Norvegijos jaunimo šokių studija „Dans Uten Grenser".


     Skirtingų šokių stilių pasirodymus, įvairiausius sceninius kostiumus demonstravo merginų šokių grupė „Chakra".

     Visoje šalyje veikiančios studijos koncepcija – įvairiausiomis formomis rūpintis vaikais ir visais, kuriems reikalinga pagalba. Šokių studijos vadovai įsitikinę, kad galima suteikti materialinę, fizinę, medicininę pagalbą, tačiau didžiulį džiaugsmą teikia ir šokis bei muzika.

     Šokių studijai priklauso 16 grupių, kurios veikia įvairiuose Norvegijos miestuose. Studijos veikla ypatinga tuo, kad šokėjai dirba specifiniu metodu: pirmiausia jaunieji šokėjai mokosi šokti, o po kurio laiko jie patys moko savo bendraamžius šio meno.

     Šį kartą šokėjai atvyko iš Vestby miesto. Kartu su jais Gargžduose svečiavosi ir šokių studijos vadovas Ove Henning Solheim, choreografė Tuva Engen ir Baltijos projekto koordinatorė Vinita Latuškevica.

     Bendradarbiavimą su šia Norvegijos šokių studija palaiko Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centras.

 

     Pasirodymo akimirkos – Simos Ulvikienės fotogalerijoje:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 397 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,