Mano Gargždai



„Žiemio“ buriuotojai sezoną uždarė varžybomis Drevernoje

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

     Spalio 17 d., šeštadienį, VšĮ Klaipėdos krašto buriavimo sporto mokykla „Žiemys" surengė „Optimist" jachtų klasės buriavimo sezono uždarymo varžybas Drevernoje. Dalyvavo visi mokyklos buriuotojai. Savo jėgas mažytėmis „Optimist" jachtomis išbandė ir vyresnieji mokyklos buriuotojai, kurie įprastai buriuoja „Laser" jachtomis.


     Vaikų palaikyti gausiai susirinko jų tėveliai, broliukai, sesutės, net augintiniai. Oro sąlygos buvo puikios, tik gal šiek tiek norėjosi stipresnio vėjo.
Sezono uždarymą palydėjome kepdami dešreles, vaišindamiesi, aptardami praėjusio sezono pasiekimus, dalindamiesi ateities planais.

     Varžybose dalyvavo dvi vaikų grupės: A (2004 m. ir vyresni) ir B (jaunesni).

     A grupėje I vietą jau antrus metus iš eilės iškovojo Nojus Bestauskas (Klaipėdos rajonas), II vietą – Beatričė Gudaitė (Klaipėda), trečias liko Paulius Petrošius (Klaipėda).

     B grupėje I vietos nugalėtoju tapo Jonas Macevičius (Klaipėdos rajonas), II vietą iškovojo Benas Klioštoraitis (Klaipėda), o III – Jonas Baliutavičius (Klaipėda).

     Visi dalyviai buvo apdovanoti diplomais ir medaliais, o prizininkai pagerbti ir taurėmis. Tėveliai atsidėkodami treneriams Mariui ir Šarūnui už jų puikų darbą ir bendravimą su vaikais taip pat įteikė dovanas.

     Šie metai Klaipėdos krašto buriavimo mokyklai buvo geri ir buriuotojų rezultatais ir atsiradusiais rėmėjais, kurių didžioji dauguma yra iš Klaipėdos rajono. Treniruotės ant vandens baigėsi, tačiau sportas vaikams tęsis sporto salėje, baseine ir teorijos klasėje, kur vaikai bus mokomi buriavimo taktikos, technikos, taisyklių. Ruduo ir žiema buriuotojams – fizinio pasiruošimo ateinančiam sezonui metas.

 

Sezono uždarymo akimirkos – organizatorių nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 456 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,